|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bgrguric Član

Pridružen-a: Pon 28 Maj 2012 14:44 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 9:40 pm Naslov sporočila: Sony ericsson c 510 |
|
|
Pozdravljeni . Imam sony ericsson c 510 in naročniški paket bob. In včasih se zgodi da telefon gre na internet ko ga imam v žepu in mi ker nimam prenosa podatkov rabi dodaten denar. Pa me zanima kako bi naredil da internet ne bi delal ker sem že probal kar ene nastavitve nardit pa še vedno piše povezujem z uporabo mobilnega omrežja in lepo internet dela. Kako naj naredim da intenret ne bo delal kar naredim vedno deluje , mislim tako da povezava ne bi bila na voljo. Hvala in Lp. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dipsi111 Član

Pridružen-a: Sre 12 Nov 2003 21:17 Prispevkov: 349 Aktiv.: 1.47 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Navadno je najlažje v nastavitvah telefona izbrati tip omrežja - samo GSM (ali onemogočiti prenos podatkov). Na ta način lahko telefoniraš in pošiljaš SMS, ne moreš pa koristiti MMS in ostalih storitev, ki potrebujejo prenos podatkov. Tako sem jaz nastavil sinu, ki je tudi na BOB-u.
LP Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bgrguric Član

Pridružen-a: Pon 28 Maj 2012 14:44 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2012 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala sem dal prošnjo na bob in so mi oni blokirali tako da sem uredil hvala in Lp. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni