www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Samsung galaxy Xcover GT-S5690 - SAMODEJNO UGAŠANJE
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gasilc112
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Dec 2012 21:44
Aktiv.: 0.12
Kraj: dravograd

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 8:14 pm    Naslov sporočila:  Samsung galaxy Xcover GT-S5690 - SAMODEJNO UGAŠANJE Odgovori s citatom

A mogoče kdo ve zakaj se omenjeni telefon samodejno ugaša?? Včasih zavibrira in se ugasne kljub temu ali je baterija polna ali ne. Kupil sem ga pred enim mesecem in že takoj po uporabi je začel kazati te znake. A je možno da bi bilo to kje nastavljeno da se vsake toliko časa ugasne ali je za to kriva kakšna aplikacija.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 32.96
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

rtfm
Klikni na ikono

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gasilc112
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 8:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sem prebral navodila že večkrat ampak tega v navodilih ne najdem... zato sem prosil za pomoč.. imam pa slovenska navodila ki so bistveno krajša....imajo samo 30 strani....
Nazaj na vrh
siljo
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08
Aktiv.: 4.36
Kraj: Ribn'ca

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 9:02 pm    Naslov sporočila:  Re: Samsung galaxy Xcover GT-S5690 - SAMODEJNO UGAŠANJE Odgovori s citatom

gasilc112 je napisal/a:
A mogoče kdo ve zakaj se omenjeni telefon samodejno ugaša?? Včasih zavibrira in se ugasne kljub temu ali je baterija polna ali ne. Kupil sem ga pred enim mesecem in že takoj po uporabi je začel kazati te znake. A je možno da bi bilo to kje nastavljeno da se vsake toliko časa ugasne ali je za to kriva kakšna aplikacija.

LP

po vsej verjetnosti je nekaj na HW narobe.....garancija!!
če pa se hočeš prepričat ali je SW v "okvari" pa poskusi vse resetirat/zbrisat z:
*2767*3855#

p.s.
imenik lahko prej shraniš:
imeni...izvoz na SD ....
..ko vse resetiraš uvoziš nazaj

gasilc112
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 9:11 pm    Naslov sporočila:  Re: Samsung galaxy Xcover GT-S5690 - SAMODEJNO UGAŠANJE Odgovori s citatom

siljo je napisal/a:
gasilc112 je napisal/a:

LP

po vsej verjetnosti je nekaj na HW narobe.....garancija!!
če pa se hočeš prepričat ali je SW v "okvari" pa poskusi vse resetirat/zbrisat z:
*2767*3855#

p.s.
imenik lahko prej shraniš:
imeni...izvoz na SD ....
..ko vse resetiraš uvoziš nazaj

aha torej je le lahko okvara v telefonu....seveda bom to preizkusil bi pa blo fajn če malo posloveniš izraza HW in SW.... se pa telefon najbol pogosto ugaša ko je nivo baterije nekje med 10-20%....zato sem vprašal za nasvet da mi ne bo potem trgovec v trgovini povedal da se to da v nastavitvah spremenit ali onemogočit....
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.24
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 9:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preden ga neseš na servis ga poslikaj in z referentom popiši komplet telefon, da ne bodo izgovori servisa glede tekočine itd.
Nazaj na vrh
LinuxFuter
Član
Član

Pridružen-a: Pon 18 Jun 2007 14:40
Aktiv.: 1.77
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 9:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A telefon se ti ugasne ali samo resetira, tako da moraš ob odklepu zaslona vpisati PIN SIM kartice?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gasilc112
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 9:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

qwertz je napisal/a:
Preden ga neseš na servis ga poslikaj in z referentom popiši komplet telefon, da ne bodo izgovori servisa glede tekočine itd.
Seveda bom hvala ampak telefon bi vseeno moral zadržati tudi tekočino saj je kao testiran... je pa res da je bil zmočen....
Nazaj na vrh
gasilc112
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LinuxFuter je napisal/a:
A telefon se ti ugasne ali samo resetira, tako da moraš ob odklepu zaslona vpisati PIN SIM kartice?
Telefon se preprosto ugasne brez opozorila, enkrat ali dvakrat sem bil priča da je ob izklopu zavibriral potem moram dlje časa držati tipko za vklop ali preprosto vzeti baterijo ven in jo ponovno vstaviti... imam pa z pin kodo zaklenjen zaslon...
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.24
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 9:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa praske, baterijo in vse ostalo popišita z referentom.

Poglej si forume, škoda da ti zavrnejo garancijo in računajo popravilo te barabe. Zgodilo se je tudi, da so dali drug aparat, ki je bil poškodovan in nato se rekli, da je tak prišel na servis... Servisi so postali {vpiši kletvico po želji}.
Nazaj na vrh
gasilc112
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 10:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

qwertz je napisal/a:
Pa praske, baterijo in vse ostalo popišita z referentom.

Poglej si forume, škoda da ti zavrnejo garancijo in računajo popravilo te barabe. Zgodilo se je tudi, da so dali drug aparat, ki je bil poškodovan in nato se rekli, da je tak prišel na servis... Servisi so postali {vpiši kletvico po želji}.

če ga bom poslal na servis bom absolutno vsako režico in št. popisal...sem pa na nekem drugem forumu SLO-ANDROID al neki podobnega našel temo o tem in bom prvo sprobal telefon resetirat na tovarniške nastavitve tako kot so tam opisovali potem pa če še to ne bo pomagalo bom pa po domače "znorel".....
Nazaj na vrh
dipsi111
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Nov 2003 21:17
Aktiv.: 1.47
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2012 2:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, no, saj niso tako grozni na servisu. Sin ima ravno tako Xcoverja in ko ga je imel na servisu zaradi nezmožnosti sprejemanja klicev - so mu zastonj (garancijsko) zamenjali še ohišje, ki je bilo dobro zdrsano. Poslan je pa bil na servis potom Big Banga, kjer je bil tudi kupljen v prosti prodaji.

LP Boštjan
Nazaj na vrh
gasilc112
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2012 2:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dipsi111 je napisal/a:
No, no, saj niso tako grozni na servisu. Sin ima ravno tako Xcoverja in ko ga je imel na servisu zaradi nezmožnosti sprejemanja klicev - so mu zastonj (garancijsko) zamenjali še ohišje, ki je bilo dobro zdrsano. Poslan je pa bil na servis potom Big Banga, kjer je bil tudi kupljen v prosti prodaji.

LP Boštjan

Včasih se že morš pazit teh zahrbtnih serviserjev. Jaz sem tudi kupil telefon v big bangu v prosti prodaji, včeraj sem ga pa na tovarniške nastavitve nazaj nastavo in zdaj dela veliko hitreje pa še šumnike sem dobil, aja pa še vedno je mir se še ni izključil...

LP Sandi
Nazaj na vrh
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.56
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2012 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

imel identični telefon cca 1 leto voda nebi smela biti problem moj je preživel veliko več kot tisti 1m 30 min ... da ne govorimo o padcih in ostalih pripetijah in ja se je tudi ponovno zagnal sam od sebe ... zapelji se do BTC-ja v RAM92 (obvezno garancijski list s seboj!!!!) naj ti naredi posodobitve, meni je to rešilo vse probleme Very Happy

Folc
Nazaj na vrh
gasilc112
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 31, 2012 1:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

folc je napisal/a:
imel identični telefon cca 1 leto voda nebi smela biti problem moj je preživel veliko več kot tisti 1m 30 min ... da ne govorimo o padcih in ostalih pripetijah in ja se je tudi ponovno zagnal sam od sebe ... zapelji se do BTC-ja v RAM92 (obvezno garancijski list s seboj!!!!) naj ti naredi posodobitve, meni je to rešilo vse probleme Very Happy

Hvala zdaj se bom absolutno takoj po novem letu zapeljal na servis zato ker izvedba tovarniških nastavitev ni nič pomagala, ker se je spet izključil...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni