|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damjango Član

Pridružen-a: Pon 03 Sep 2012 7:56 Prispevkov: 756 Aktiv.: 4.84 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Sob Jan 05, 2013 6:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bi se dalo predlati sprejemnik tako, da bi lahko na njem moduliral nek video signal, saj ima UHF modulator in bi ta video signal lahko gledal na TV.
Prosil bi, če ima mogoče kdo sheme od sat sprejemnika morgans denver D. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.55 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Jan 05, 2013 6:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na tvojem mestu bi kupil narejen modulator z vgrajenim napajalnikom. Sem tudi jaz poizkušal z modulatorji vieorekorderjev, sicer dela samo ni to to.
Če ti bo pa uspelo pa toliko bolje. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjango Član

Pridružen-a: Pon 03 Sep 2012 7:56 Prispevkov: 756 Aktiv.: 4.84 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 8:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanima me, kaj je ATV (amaterska televizija) na 23cm in na kateri frekvenci. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
144300 Član

Pridružen-a: Sre 27 Jan 2010 22:14 Prispevkov: 725 Aktiv.: 3.86 Kraj: Zelena dolina
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 8:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
damjango je napisal/a: |
Zanima me, kaj je ATV (amaterska televizija) na 23cm in na kateri frekvenci. |
Kar se frekvenc tiče je tule en link: http://www.azfreqcoord.org/bp/1200bp.pdf
ATV je pač televizija. Analogna. Zveze se vzpostavlja lahko v eno smer ali pa v obe smeri. Slika, ki se oddaja je lahko poljubna, vsebovati pa mora najmanj klicne znake obeh postaj. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni