|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 6:09 pm Naslov sporočila: Nalaganje vsebine iz iPod Classic na PC |
|
|
Prebrskal sem že en dober del spleta, pa še vedno nisem bližje rešitvi.
Dobil sem iPod Classic, na katerem je en kup fotografij. Načeloma se da fotografije nekako sneti dol, ampak meni se vedno zatakne že pri prvem koraku - dostop do diska, ki se pojavi ob priklopu na USB. Namreč windowsi ne spoznajo veljavnega datotečnega sistema na disku. Sama napravica pa brez težav predvaja fotografije.
Je imel že kdo podoben problem? _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mobwap Član

Pridružen-a: Sre 14 Mar 2012 9:42 Prispevkov: 326 Aktiv.: 2.01 Kraj: Doma
|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 6:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preizkušeno dela če namestiš iTunes software in kar v njem preneseš na PC. _________________ INSTALLING DEMOCRACY.... 44% DONE.
Installation failed.
404 error: form not found.
FORMING GOVERNMENT.... 23% DONE.
Formation failed. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 6:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
iTunes imam nameščen, pa je v meniju File - Devices vse sivo in se ne da nič kliknit. A je treba zadevo vnaprej sparit z iTunes? V navodilih sem bral, da bi se moral ob priklopu sam zagnati čarovnik za sinhronizacijo, kar pa se ne zgodi (Autoplay je vklopljen). _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
diehart Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46 Prispevkov: 501 Aktiv.: 2.11 Kraj: okolica I G
|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi s programom DiskAid. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 7:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
TestDisk (ki je v kompletu z PhotoRec) je našel disk in izgubljeno particijo. Se mi je zdelo, da bo kaj takega. Popraviti particije ne zna / ne more (Write Error). Uspelo pa mi je priti do datotek, ki jih sedaj kopiram dol. Super. Sedaj moram samo še ITHMB fajle razpakirat, da pridem do fotk. Resolucija verjetno ne bo ne vem kakšnba, ma vseeno bolje kot nič. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
Objavljeno: Pon Jan 07, 2013 8:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakon. Ratalo.
Originalnih fotk žal ni bilo gor, pa bodo morale tudi pomanjšane zadostovati.
Če koga muči, kako iz .ITHMB datotek narediti JPG fajle, je tu en zelo koristen program:
http://forums.whirlpool.net.au/archive/661720
povsem na koncu foruma je delujoč link. Program sicer naredi .PPM datoteke, ki pa se jih brez večjih težav pretvori v .JPG, na primer s PhotoFiltre Batch funkcijo.
http://photofiltre.free.fr/download_en.htm _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni