|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70824.84
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 7:56 pm Naslov sporočila: Sraka - Nestrpnost do drugačnih |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 8:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to, da je bilo tisto malo za šalo, je bilo tako tudi treba vzeti. Ampak ne, vam je domišljija podivjala.
Napisal sem le to kar sem napisal, vse ostalo, kar je izven mej dobrega okusa je pa plod vaše domišljije. Pribil si se torej na pranger.
In kot izgleda nisi sam.
ps.: Oglejte si moj drugi podpis in se zamislite.
_________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pegla Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Sv.Anton
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 8:29 pm Naslov sporočila: Re: Sraka - Nestrpnost do drugačnih |
|
|
Citiram: |
Eni smo debeli, eni suhi, eni veliki, eni majhni, eni, beli, drugi črni, rumeni, rdeči, eni imajo vse zobe, enim jih nekaj manjka, drugi jih nimajo. Eni imajo modre oči, drugi rjave, tretji zelene. Eni imajo črne lase, drugi rjave, tretji sive. Eni so pametnejši, drugi malo bolj kratki. Eni govorijo tekoči, drugi jecljajo. Eni smo Slovenci, drugi Bosanci, tretji Arabci. Eni so invalidi, drugi na srečo nismo.
In vsi se med sabo moramo spoštovati! |
To so "besede"
_________________ L.P.PEGLA
Nikoli ni tako dobro, da ne bi bilo lahko boljše. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 16.01
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti "eden", ki ga je @sraka izpostavil, zna in zmore plesati step in je tudi trener stepa. Tapravi Sirtaki je zanj mačji kašelj.
Ko obuje čevlje za step, se marsikomu razširijo ustnice, kot bi izgovarjal črko "i". Že po prvih korakih pa se jim ustnice odprejo, kot bi izgovarjali črko "a".
Imam kar nekaj kg manj, pa ne zmorem niti tako hitro cepetati, kaj šele nadzorovano udarjati ob tla. Upam si trditi, da precej malo forumašev aktivno obvlada step.
_________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mobwap Član

Pridružen-a: Sre 14 Mar 2012 9:42 Prispevkov: 326 Aktiv.: 2.02 Kraj: Doma
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
En star internetni pregovor v angleščini "Haters gonna hate"
Drugač pa debata za moje pojme čist mimo, z takimi ki predalčkajo so debate brezplodne.
_________________ INSTALLING DEMOCRACY.... 44% DONE.
Installation failed.
404 error: form not found.
FORMING GOVERNMENT.... 23% DONE.
Formation failed. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Video teh Brestaničanov me je dobro nasmejal. Izpostavljeni se mi zdi najbolj duhovit.
Kar se pa nestrpnosti tiče, je ta dovoljena samo do nestrpnih.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40 Prispevkov: 671 Aktiv.: 3.57 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 10:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam sem izkusil zbadljivke na račun kilogramov, ko sem bil "malo" močnejše postave (bolezen in nekaj let jemanja tablet je naredilo svoje). Od začetka se še nisem preveč obremenjeval, po določenem času, me je pa to zelo bolelo, ko so me začeli zbadati tudi najbližji. Pol leta sem se izredno trudil, da sem spravil kilograme na normalno, že skoraj premajhno težo. Sedaj se trudim, da to ohranjam. Verjemite, da ni lahko. Marsikomu tudi ne uspe, čeprav se trudi. Zato niti najmanj ne pomislim, da bi se kdajkoli delal norce iz ljudi z močnejšo postavo (tudi prej si jih nisem). Pomembno je, da je človek zdrav in da se v svoji koži dobro počuti. Jaz osebno žal nikoli več ne bom zdrav, ampak sem se sprijaznil z boleznijo, se ji prilagodil, znam živeti z njo in se počutim odlično. Vsak človek je takšen kot je, edinstven in kot takega ga je potrebno spoštovati!!!
_________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če pogledamo poste od člana foruma sraka, vidimo, da v zvezi z elektrotehniko še ni napisal nič pametnega. Zna pa zaj... vati. Borisova odločitev me ne čudi. Čudi me, da ga kakšen moderator ni že prej opomnil.
LP
_________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 11:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
mi747 je napisal/a: |
Če pogledamo poste od člana foruma sraka, vidimo, da v zvezi z elektrotehniko še ni napisal nič pametnega. Zna pa zaj... vati. Borisova odločitev me ne čudi. Čudi me, da ga kakšen moderator ni že prej opomnil. |
Je količina postov v zvezi z elektroniko kriterij za opominjanje ?
Nestrpnosti je lahko zelo veliko, tudi tole bi lahko bila ena izmed njih.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.57 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 11:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem bolj "sporten" (wide bodykit in tavelik spojler spredaj), pa sem se ob pripombi vseeno nasmehnil..
morda pa samo nimam okusa za humor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s57bic Član

Pridružen-a: Sre 17 Dec 2003 8:18 Prispevkov: 637 Aktiv.: 2.69 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
O čemu teče debata?
Mogoče kaj manjka na začetku?!
Lp, Jože.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jeremija Član

Pridružen-a: Pon 26 Nov 2012 1:32 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.07 Kraj: Cvetličarna
|
Objavljeno: Ned Jan 13, 2013 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Joj, kako ste nestrpni do srake. Pa samo ogledalo vam je nastavil(a). Nekateri očitno ne trpijo lastne zrcalne podobe. To je dokaj pogost problem pri tistih, ki prebivajo v predalčku z napisom "slovenjcelj".
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.59 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:04 am Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Je količina postov v zvezi z elektroniko kriterij za opominjanje ?
|
Ni. Ampak glede na to da je večina teh postov, ki niso povezani z elektroniko, napisana v temah kjer se pogovarjamo o elektroniki , mislim da tukaj vmes stopi pravilo Nr. 2
Koda: |
Pravilo št. 2: Držite se teme
Kadar želite s kakim sogovornikom deliti mnenja "izven konteksta", opravite to preko zasebnih sporočil ali odprite novo temo, sicer se rdeča nit diskusije hitro izgubi. Nove teme odpirajte v vsebinsko pravih forumih. Odpiranje enakih ali podobnih tem v različnih forumih ni zaželjeno. Naslovi odprtih tem naj kažejo na njihovo vsebino.
|
Zgeden primer je v spodnji priponki.
S tem postom nisem želel užaliti kogarkoli, še posebej ne moderatorjev. Napisal sem samo kar se mi zdi pravično. Najbolj me jezi da na forumu veljajo dvojna pravila.
Vem da sam nisem moderator foruma in da ne odločam kaj se tu gori dogaja in da če me kaj moti se lahko sam odstranim. Ampak se mi edino zdi pravično da pravila veljajo za vse člane foruma.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
101.88 KB |
Pogledana: |
132 krat |

|
_________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:14 am Naslov sporočila: |
|
|
@Sibica, res je, pa vse podpise, ki vsebujejo link na tako ali drugačno stran, ki smrdi po reklamiranju bi tudi moral odstraniti.
Svojega dela pač nisem opravil idealno. Ampak, ko sem tule prosil za pomoč, se ni pa nihče javil, kljub temu, da si mi pravzaprav zelo zelo blizu.
Vidiš, sraka je pa prišel !
Pa tule sem v komentarju v sliki tudi dal vedeti, da mi nihče ne pomaga.
Vse to te pa ni nič zmotilo ?
Sibica je napisal/a: |
S tem postom nisem želel užaliti kogarkoli, še posebej ne moderatorjev. Napisal sem samo kar se mi zdi pravično. Najbolj me jezi da na forumu veljajo dvojna pravila.
Vem da sam nisem moderator foruma in da ne odločam kaj se tu gori dogaja in da če me kaj moti se lahko sam odstranim. Ampak se mi edino zdi pravično da pravila veljajo za vse člane foruma. |
Vse veš, a še vedno vztrajno komentiraš delo moderatorjev. Meni se to ne zdi pravično, pa moram vseeno prenašati.
Mogoče so pa tudi tu dvojna merila? Ker se s tem ukvarjam jaz, se ne recimo frenki, ker si puščamo svobodo. Če bi se on, bi bila merila povsem drugačna !
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo.
Nazadnje urejal/a VolkD Pon Jan 14, 2013 1:22 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BobRock Član

Pridružen-a: Tor 27 Nov 2012 22:47 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.14 Kraj: Cetličarna
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Eh, dobro je, da imamo Srako je vsaj bolj pestro na forumu.
Se pa mi zdi, da ta Sraka ne zna držati niti spajkalnika!
_________________ Gdor izgubi dobitek, dobi izgubo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni