|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.59 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:23 am Naslov sporočila: |
|
|
To je res. Kam bi pa prišli če bi vsem pravilom 100% sledili. Skliceval sem se na pravilo, če že " zafrkrkavanja" ni bilo moč razbrati iz prispevka.
Rade volje pridem pomagat. Ampak šele drugo polovico februarja ko bo izpitno obdobje mimo. Sedaj žal, prosti čas ki ga imam med vikendom, izkoristim za kakšen sprehod v naravo da se malo nadiham svežega zraka.
Drugače pa tega prispevka nisem opazil, ker ne spremljam teme ker se nabave ne bom udeležil. _________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BobRock Član

Pridružen-a: Tor 27 Nov 2012 22:47 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.14 Kraj: Cetličarna
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Sibica je napisal/a: |
Sedaj žal, prosti čas ki ga imam med vikendom, izkoristim za kakšen sprehod v naravo da se malo nadiham svežega zraka. |
Ti pa moraš imeti Srako zelo rad , da hodiš v naravo s prenosnikom in bereš njegove prispevke na forumu?  _________________ Gdor izgubi dobitek, dobi izgubo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.59 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Jah saj se ne ves ostali čas ko se ne učim sprehajam po naravi.
Če pa te zanima, kako preživim dan se lahko brez problema oglasiš pri meni. _________________ Slabih pilotov ni. So dobri ali pokojni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.57 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 11:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Bom pa še jaz kaj dodal, ker se mi (še) ne da snega kidat .
Hu, tole ste pa nekateri zapeli, da skoraj ni res.
Fantje na tistem filmu so zelo v redu, toda tudi oni se iz nečesa norca delajo, kanede?
Torej, ko nekateri pišete o taki in drugačni nestrpnosti, vprašajte se, do česa (ali koga) so pa oni nestrpni, oziroma njihov nastop je parodija na nekaj in glede na omenjeno nestrpnost bi lahko človek rekel, da so nestrpni.
Torej, če si ti "nestrpen" do nekoga, pričakuj, da se bo hitro našel nekdo, ki bo "nestrpen" do tebe in v tem ne vidim nikakršnega problema.
Nastop na videu sem vzel kot šalo, kakor ga je tudi vzel avditorij v dvorani in prav tako sem vzel za šalo komentar, ki ga je napisal @sraka.
Tega ne pišem z namenom zagovarjanja @srake, temveč zato, ker mislim, da ste preveč zapeli okoli nestrpnosti.
Seveda, če je nekdo tak ali drugačen, t.j., da ima tako in drugačno hibo in v glavi nima vse "pošlihtano" kot treba, je običajno, milo rečeno, občutljiv na take opazke in mogoče ne bi bilo slabo, če bi obiskal kakšno strokovno pomoč.
Le kaj bi bilo, če bi za vsako opazko, ki ti jo nekdo nameni, skočil v zrak. In teh opazk je v vsakdanjem življenju ogromno od idiotov, bedakov...... naprej.
Pa zaboga, glejte na stvari pozitivno , kot je to spesnjeno tukaj.
In res je, vsi so trebušasti (kot sem tudi jaz), tisti možakar pa ni samo trebušast ampak je debel kot pujs. In v čem je sedaj problem?
Kje je tukaj nestrpnost, če je to res, kar je evidentno iz videa!
In še enkrat, tudi slučajno ne zagovarjam @srake, da ne bo kakšne pomote, toda moje mišljenje je, da ste nekateri vseeno malo preveč zapeli.
V končni fazi je bil prispevek objavljen v temi Dobra volja je najbolja in tako ga je treba jemati, ne bo nikakršnih problemov . _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.77 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz se bojim samo fanatikov, ti mi lahko temelito zagrenijo življenje v svetovnem merilu. Ti so tako zadrgnjeni, da bodo enkrat sposobni uzakonili vse njihove „neumnosti”. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cerovac_i Član

Pridružen-a: Sre 21 Apr 2010 10:34 Prispevkov: 559 Aktiv.: 3.03 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
mi747 je napisal/a: |
Če pogledamo poste od člana foruma sraka, vidimo, da v zvezi z elektrotehniko še ni napisal nič pametnega. Zna pa zaj... vati. Borisova odločitev me ne čudi. Čudi me, da ga kakšen moderator ni že prej opomnil. |
S tem se ne morem strinjati. Preberi si na primer njegov odgovor v tej temi. Takega posta si ne more privoščiti nekdo ki nima pojma o elektroniki!
lojzek je napisal/a: |
Če mene kdo vpraša, je Sraka drugo ime (alias) za enega od moderatorjev, ki si na tak način dovoli kako pikrost, saj si je kot moderator ne more.  |
Tukaj si me prehitel za par minut, pravkar sem nameraval nekaj takega napisati.
Sraka, rabimo te na forumu, kar tako naprej! _________________ Iščem zadovoljne avdiofile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14 Prispevkov: 755 Aktiv.: 3.19
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
.. mi je žal, da sem sploh pogledal kaj piše v tej temi. A res nimate nič za delat?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 12:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
marko je napisal/a: |
.. mi je žal, da sem sploh pogledal kaj piše v tej temi. A res nimate nič za delat?  |
Ni res, sprenevedaš se. Če bi ti bilo res žal, bi jo zaprl in nebi komentiral. Tako pa s tem komentarjem hraniš svoj ego. _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.07 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Jan 14, 2013 1:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
@Kroko, menim, da je tvoj komentar dobra iztočnica zato, da temule naredimo konec.
 _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni