|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Se booste udeležili sejma? |
Da, sigurno |
|
36% |
[ 7 ] |
Še ne vem |
|
21% |
[ 4 ] |
Ne, zame ni zanimivih razstavljalcev |
|
10% |
[ 2 ] |
Ne, drugi razlogi |
|
31% |
[ 6 ] |
|
Skupaj glasov : 19 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14677 Aktiv.: 61.80
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.12 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 12:26 am Naslov sporočila: Re: IFAM 2013 |
|
|
Just to mention, hecna prigoda:
S sošolcem se šetava mimo FERIjevega štanta nakar pristopi do naju prfox od tamle in naju začne nagovarjat, da bi pa naj prišla tja študirat(midva sva že tam ).
_________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.19 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem bil na sejmu... Nekaj malega novih stvari, drugače bolj vse tako... da se vidi...
Me je pogrela pa ena stvar in sicer (kateri štant je bil ni važno). Stopim do štanta, kjer do mene pristopi mična doollggooonoga gospodična in mi brez besed izroči katalog njihovih izdelkov. Dobro, si mislim, ga bom vzel. Nato jo želim vprašati, če imajo kakšnega predstavnika v sloveniji, pa mi odgovori nekaj po madžarko.
Seveda nisem razumel niti pikice... Jo butasto pogledam, ona pa nazaj spaca en stavek in sicer: "hungaro spik onli"
Ponavadi so na štantih bili kakšna tehnična podpora, kakšen marketing, ne pa ena za 4,5€ na uro ki nima pojma kaj ta podjetje prodaja, izdeluje... Sam da ma dolge noge in kolikor toliko zgleda...
_________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.98 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 11:39 am Naslov sporočila: |
|
|
aljoš je napisal/a: |
... Sam da ma dolge noge in kolikor toliko zgleda...  |
Pritegnila pa te je le do štanda.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.91 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 11:53 am Naslov sporočila: |
|
|
@aljoš: Mogoče pa pri njih take delajo
Ja tudi to so prijemi. In niti niso toliko neobičajni. Na eni od elektronic v Munhnu pred leti so imeli kar nekaj lepotic, ki so bile oblečene v 4,8cm2 velike hlačke, ostalo je pa pokrival bodypaint.
Pritegnile so enormno folka, tudi mene Edino ,... ne vem kako je z drugimi, ampak jaz se ne spomnim za katero firmo so delale reklamo.
No slika v prilogi je pa nekaj povsem običajnega.
Malo manj je običajno videti, kako nekdo zdravi svoje komplekse majhnosti. No a se tudi to najde. Le oglejte si.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
70.94 KB |
Pogledana: |
42 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
130.63 KB |
Pogledana: |
19 krat |

|
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s54jp Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57 Prispevkov: 865 Aktiv.: 4.28 Kraj: Ljutomer
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 1:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aljoš, a ni tista druga fotografija veliko bolj luštna od prve?
Jaz grem na sejem da nekaj kupim in da nekaj "lepega" vidim.
Mi stari vsaj še gledamo vi mladi pa še to ne bi več ... HI!
Samo poglej kako so lepo pozirale Darkotu.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s54jp Član

|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 1:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za kaj ne morem sodelovati v anketi?
Bom pa za to kar tukaj napisal odgovor:
Lani sem bil na tem sejmu in kaj sem sklenil: škoda časa.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.98 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako škoda časa?
...
Stopim do štanta, kjer do mene pristopi mična doollggooonoga gospodična in mi..... |
Z malo fantazije......
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s54jp Član

|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 2:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Kako škoda časa?
...
Stopim do štanta, kjer do mene pristopi mična doollggooonoga gospodična in mi..... |
 |
Če bi pa videl to mađarico mogoče pa le nebi napisal takšne neumnosti!
Lani je ni bilo.
Celo Aljoša lani ni bilo na njegovem štandu.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 2:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda, so ga zamenjali z eno mično doollggooonogo gospodično, če so pametni.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 5:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Seveda, so ga zamenjali z eno mično doollggooonogo gospodično, če so pametni.  |
Ne ravno ... doollggooonogo ... prijazno in zgovorno pa
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.19 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2013 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Frenki, se podpišem...
Ni dolgonoga, je pa full prijazna in dosti ve o naših produktih...
Na štantu me pa ni nikoli, da bi klepetal z ljudmi, ampak hodim okoli in si ogledujem določene stvari, dobim idejo, bla bla (jem bobi palčke in spijem kakšen đabe sok)
P.S: Vsako leto grem na IFAM...
_________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni