|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cerar23 Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 9:22 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.37 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Sre Feb 20, 2013 9:37 am Naslov sporočila: Orodje |
|
|
Zdravo zanima me kje je kakšna trgovina z elektro orodjem, (klešče, krimp klešče, razni dulci, konektorji za utp in podobno). Namreč kupujem si malo novega orodja in bi rad kupil kakovostno orodje. Zanima me katera firma ima kakovostno orodje in ne poceni kitajskih izdelkov.
Lp! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 813 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 20, 2013 11:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Elektrospoji tržijo weidmueller ter wiha orodje,... Poglej tudi na BM-SLO. Na sejmu v celju je bilo kar nekaj tega,...mogoče še ujameš sejemski popust (mislim da je do konca februarja). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter123 Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34 Prispevkov: 1445 Aktiv.: 7.20 Kraj: Lj.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vajdo Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06 Prispevkov: 1088 Aktiv.: 4.58 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Sre Feb 20, 2013 3:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem, pri elektrospojih, je ta, da sem zadnjič preverjal cene za en nastavek, in je pri njih 6€ pa še nekaj drobiža, med tem ko je pri drugem ponudniku enak nastavek 3,10€. Tudi po preverjanju se je izkazalo, da se gre za enak nastavek proizvajalca wiha. Ravno tako je pri baterijski pištoli za vijačenje. Pri njih je cena za pištolo nekaj čez 300€. Če odstraniš njihovo nalepko, piše spodaj Panasonic, in ceno na netu nekaj čez 100€. A nalepka stane 3€ oz pri pištoli 200€. Mislim da ne.
Same stiskalke in pa snemalke, pa so ok, ravno tako kvaliteta je ok. _________________ Lep pozdrav, Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni