www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Usmernik Sitel SA22S4830 Problem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frimd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 15 Okt 2009 21:01
Aktiv.: 0.74
Kraj: Slov. Konjice

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 23, 2013 8:51 pm    Naslov sporočila:  Usmernik Sitel SA22S4830 Problem Odgovori s citatom

Danes sem od prijatelja dobil usmernik sitel SA22S4830. Zanima me če ima kdo takšen usmernik doma in če je kaj dokumentacije o njem, jaz sem iskal pa nisem nič našel Sad

Podatki:

Input: 220VAC
8.4A
50/60Hz

output: 53,5VDC
30A

Na sprednji strani je potenciometer kjer se nastavlja napetost, vendar pri mojem gre napetost samo od 25-53V, je kaj narobe ali je v osnovi usmernik samo na takem območju Question Question

Druga stvar pa je da ko ga priklučim, se čez kake 5sekund prižge lučka alarm

Slike:

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sebastiant
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43
Aktiv.: 7.88
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 23, 2013 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi vprašal proizvajalca SITEL.
http://www.sitel.si/sl/o_podjetju/

frimd
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 23, 2013 10:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem jih že napisal mail, vendar sem vseeno še vprašal tukaj če kdo ve kaj o tem.

Poročam več ko dobim odgovor id Sitel.a
Nazaj na vrh
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.02

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 23, 2013 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stvar prihaja iz Telekomove centrale, tako da območje nastavljanja ni nič napačna, pravzaprav gre začuda še zelo nizko, glede na to da je mišljena za delo v žlahti z 48V akumulatorji.
Me pa iz firbca kar malce zanima kako je narejen, ker baje da so nekateri zadevo predelovali na nižje napetosti.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frimd
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 23, 2013 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@MadMax res so iz telekomove centrale Very Happy
Ta ki mi ga je dal je imel dva, eden je bil malo drugačen pa je šel od 0-60V vendar je bil ze zaseden Sad

Sam sem tudi razmišljal v tej smeri da bi ga predelal na nizjo napetost, vendar nimam ideje kako.
Nazaj na vrh
frimd
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2013 4:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem dobil odgovor od Sitela, s katerim si ne morem ravno veliko pomagati Sad

Citiram:
Pozdravljeni,

predlagam, da usmernik dostavite k nam na servis.

Lep pozdrav.

Uroš Ule, spec.
Vodja projektov

Kakšna ideja kako bi lahko napetost znižal na manj ?
Razmišljal sem da bi na izhod vezal vezje kakega usmernika vendar brez greatzovega spoja
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni