|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fatmir Član

Pridružen-a: Pon 04 Feb 2008 17:36 Prispevkov: 159 Aktiv.: 0.75 Kraj: Severna Primorska-Idrija
|
Objavljeno: Pet Mar 01, 2013 10:53 pm Naslov sporočila: VW Golf 5 +12V kontakt na ključ |
|
|
A je na VW vozilih oziroma golf 5 recimo +12V SAFE deluje na kontakt ali je tudi stalnih +12V, +B je pod stalnim napajanjem. Kolikor sem opazil imajo nekateri 2 din mediji SAFE porabljeno za can-bus decoder . Erisini modeli pa imajo vse skupaj na +B, stalno napajanje.
Imel sem Erisin1029HD radio, ampak mi je praznilo akumulator, sem pa opazil da so can-bus decoder vezal kar na +B kar je direkt iz akumlatorja, tako da je bil radio in pa can-bus skozi pod napetost. SAFE pa prazen. Čeprav je radio vklapljal na ključ, zgleda da preko računalnika in can-busa dekoderja.
http://www.erisin.com/erisin-es1029v-7-hd-in-car-dvd-vw-seat-skoda-display-dashboard_p340.html
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni