www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odnos prodajalcev v IC-elektronika
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.14
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 1:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ziga555 je napisal/a:
Danes mi je prodajalec v IC-e hotel prodati "upor" 0R velikosti 1206, namesto 0805. Češ da se tisti mm ne bo poznalo..

Pa še Darkotu je hotel vrniti zbornike, ker ima premalo provizije pri prodaji Pray

Ven jih vlečejo podjetja in naročilnice, drugače bi se že zdavnej popravili, enostavno so neprofesionalni, kar od takšne firme in prometa ne bi nikoli pričakoval, samo Brick wall
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 1:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Azrael je napisal/a:

Čeprav so s svojim nadvse "poslovnim" in "profesionalnim" odnosom do strank ta problem v obeh trgovinah, ki sta tu na tapeti, v veliki meri že rešili.

Tole kar je napisal Azrael bo po moje kar držalo. V sami trgovini IC nisem bil že zelo dolgo. Sem pa parkrat naročil preko spleta oz. preko telefona stvari, ki jih drugje niso imeli (enkrat multimeter, pa neke proizvode Maxi-ma). Pri tem ni bilo nobenih zapletov. Bil sem celo presenečen, ko sem pošiljko dobil na vrata naslednji dan. (naročilo iz HTE sem nekoč čakal skoraj 14 dni, če prav sem jim rekel naj pošljejo tisto kar imajo - izgovor kasneje je bil, da so čakali na robo)

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.93
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 27, 2011 2:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Skupno sem od njih naročil dvakrat. Obakrat jih je bilo treba poleg emaila klicat še po telefonu, ker drugače se nič nisem zmenil. Na telefonu sem jih pa čakal tudi po 15 min, da se oglasijo in poslušal njihovega butastega polifoničnega Mozarta. Ko pa končno prikličeš nekoga, ti pove, da on ni odgovoren za neko področje in da te bo prevezal na sodelavca. Brick wall

Mene me ne vidijo več.
Nazaj na vrh
vilibalt
Član
Član

Pridružen-a: Pet 01 Feb 2008 10:59
Aktiv.: 1.19
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 30, 2011 12:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moram priznati, da nimam tako slabih iskušenj z njimi. Sicer veliko večino nakupov opravim za firmo. Naročim po mailu, takoj dobim odgovor o prejetem naročilu. Ko imajo material mi to tudi sporočijo, kar je v skladu z mojim naročilom.

Za privat mi tudi pomagajo, razen kadar gre za ekzotiko izven njihovih iskušenj, kadar moram sam na :google: in Farnell.

lp

borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 30, 2011 4:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri njih kupujem od kar so začeli. Nikoli nisem doživel omembe vrednih zapletov ali težav.

Tale tema bolj sodi med "Ostale razprave", kot med "Elektrotehnika, tehnika in elektronika"-"Elektronika".
Nazaj na vrh
krof555
Član
Član

Pridružen-a: Tor 06 Sep 2011 17:54
Aktiv.: 3.48
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 09, 2012 8:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PZUFIC je napisal/a:
Z Hte in Ic nimam dobrih izkušenj. Stvari velikokrat nimajo 1kom pa nočejo naročiti. Enkrat je prodajalec celo rekel, da tega PIC-a pa nima ko je gledal predalčke pa je sošolec slučajno videl pravi predalček in rekel, da ga imajo.

Tisti, ki pravite o dobrem odnosu Hte in Ic. Pojdite enkrat v Just, boste spoznali dober odnos prodajalec-kupec.

Meni so pa naročili čip četudi je bil za manj kot 1 €.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 05, 2013 4:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Očitno jih ta pranger nič ne zgane.
Pred več kot tednom sem se zanimal za ohišja firme TEKO, ki jih zastopajo. Čez par dni?!?! dobim odgovor o ceni in dobavnem roku. Napišem jim, da bi rabil 13 ali več ohišji, ampak za prvo rabim samo eno, da ga lahko fizično ocenim, če mi ustreza.
Po enem tedni še vedno ni odgovora?!?!?

Neresnost pa takšna.... Očitno ni takšne krize, kot pravijo. Vsaj pri njih ne Sad

marko
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14
Aktiv.: 3.19

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 05, 2013 10:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za TEKO tudi jaz sodelujem z njimi (bolj kot nuja kot karkoli drugega). Načeloma se, da hitro zmenit, so pa seveda tudi cvetke - površno naročanje, naročil dva tipa ohišij enega za drugim, dobil dvakrat istega, iskal sem samo panelne plošče za določen tip in so mi rekli, da niso dobavljivi, zato sem poslal vprašanje direktno na TEKO in dobil v roku 1 dne odgovor iz IC, da stanejo toliko in toliko.. Sicer pa ni blo nič kritičnega, da bi zaradi tega bil oškodovan. Po napaki, so vedno korektno uredili in zamenjali robo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stran 10 od 10

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni