|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fr34k Neznanec

Pridružen-a: Čet 17 Avg 2006 17:48 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Avg 17, 2006 6:00 pm Naslov sporočila: Zen micro |
|
|
Stvar je taka. Imam Mp3 playerja Creative Zen Micro, kateri je imel slab stik za slušalke. To tovarniško napako sem že odpravil, saj je bilo treba le odpreti zadevo in zalotati par stikov. Vendar sem bil pri odpiranju površen in nalomil nekaj pinov pri mikrokonektorju
[url] http://www.st.ewi.tudelft.nl/~koen/mp3-project/disassembly/Creative%20Zen%20Micro_files/fragile_micropins.jpg [/url]
S pomočjo serviserja za Creative sem uspel dobiti ravno takšna konektorja s temi pini. Sedaj pa me zanima če je kdo sposoben, ima voljo, znanje in tehnologijo, da mi zna to zadevo skup spravt. Vso stvar [slovenščina je zame španska vas] dal že frendu ki dela v eni firmi, k se ubadajo s temi finimi zadevami na matičnih, grafičnih in vseh možnih platah, vendar je reku da tega pri njih ne [slovenščina je zame španska vas] popravt, da je premjhn etc...
Hvala za vse odgovore in kakršnokoli pomoč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni