|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
S55EI Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 12:47 Prispevkov: 569 Aktiv.: 3.10 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sre Mar 20, 2013 6:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
@Bojans
Kakšen je postopek za antistatični premaz s Stelexom? _________________ Lep pozdrav, Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastiant Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43 Prispevkov: 1814 Aktiv.: 7.88 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 24, 2013 8:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
S55EI je napisal/a: |
Zdravo.
Pri enem od univerzalnih merilnih inštrumentov, so mi črni napisi na aluminijasti ploščici popolnoma zbledeli. Ali obstaja kakšna metoda, da bi to počrnil. Darko mi je že dal predlog, naj jo ponovno potiskam, morda ve kdo kakšno drugo metodo? |
Če je potrebno obnoviti samo kakšen napis, lahko tiskaš na vodno nalepko, jaz sem kupil ta "papir" preko Ebaya v UK:
http://www.decalpaper.com/
Pred časom mi je Aljoša omenil obnovo belih napisov na Iskrinih inštrumentih. Tudi to lahko rešiš z pomočjo tiskalnika, natisneš bele napise na prozorno vodno nalepko in jo preneseš na napisov očiščeno črno čelno ploščo. Seveda tako obnovljeni inštrument ni za stalno rabo, je bolj "vitrina model".
Še en pogoj je, imeti moraš tiskalnik, ki lahko tiska belo barvo! _________________ LP Sebastian |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni