|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fatmir Član

Pridružen-a: Pon 04 Feb 2008 17:36 Prispevkov: 159 Aktiv.: 0.75 Kraj: Severna Primorska-Idrija
|
Objavljeno: Pet Mar 29, 2013 11:01 pm Naslov sporočila: avtoradio blaupunkt new york 835 |
|
|
Pozdravljeni,
sem montiral Blaupunkt New York 835 (VW golf V), slim key za vžig na ključ in fakra dvojni antenski konektor. Vse deluje tako kot mora razen tega da radio piska. Sem probal tudi samo z napajanjem brez slim key in antene pa je isto. Radio sem priklopil tudi na laboratorijski usmernik pa ni piskal, se prav da avto povzroča motnje zanimivo da pa original rcd 210 (golf 5) pa ne piska deluje normalno. Sem pa naročil še en filter proti motnjam pri napajalni napetosti 12V DC, 10A, če bo kaj pomagalo.
Ima kdo še kako idejo kaj bi bilo?
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni