|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pero33 Član

Pridružen-a: Čet 22 Mar 2012 17:34 Prispevkov: 41 Aktiv.: 0.25 Kraj: rogaška slatina
|
Objavljeno: Sob Mar 30, 2013 7:01 pm Naslov sporočila: Kako se dodeli radijska frekvenca |
|
|
Dober dan!
Doma imam shoutcast radijsko postajo, ki oddaja preko interneta. Zanima me kako bi lahko dobil radijsko frekvenco da bi se dalo radio poslušat preko radia(saj verjetno mislite kaj jaz mislim). Zanimajo me predvsem postopki pridobitve, oprema in pa če bi se dalo to narediti doma _________________ elektrika je zanimiva zadeva ampak ko enkrat elektriko zanimaš ti in se te dotakne spoznaš da moraš bolj paziti....:::: )))) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.03 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sob Mar 30, 2013 7:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Povprašaj na APEK ... Ni pa to poceni hec, daleč od tega.
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2756 Aktiv.: 13.24 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sob Mar 30, 2013 8:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Že nekaj let ni bilo razpisa, pozabi. Mogoče se ti bo odprlo, ko bo DAB, prej ne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni