www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

težave z predvajalnikom BSPlayer
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
papagaj93
Član
Član

Pridružen-a: Pon 06 Jun 2011 22:50
Aktiv.: 4.14
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 30, 2013 2:37 pm    Naslov sporočila:  težave z predvajalnikom BSPlayer Odgovori s citatom

Pozdravljeni, imam težavo z predvajalnikom BSPlayerjem in sicer te je sledeča. Ko odprem da si bom predvajal film mi pokaže sliko in zvok noče delati. Pomislil sem na kakšne nastavitve napačne, toda potem ko odprem samo zvočno datoteko pa glas dela.

Poskusil sem ga že izbrisati in ponovno naložiti, toda napaka je ista..z vsemi filmi, ker sem pač posumil da je mogoče kaj z filmom narobe.

Mi zna kdo karkoli svetovati???

LP Rok
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.61
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 30, 2013 2:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko ti predlagam VLC player Wink zaenkrat sem zadovoljen, čeprav iščem alternativo, saj nekaterih BR ripov ne predvaja tako kot bi si želel, ni možno "previjanje", lahko le gledam od začetka do konca. Tudi sam sem nekdaj uporabljal BS player in nalagal kodeke, z VLC kodekov ni bilo potrebno iskat.
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 30, 2013 2:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha, no saj tudi sam sem nekaj časa uporabljal VLC Player toda imam veliko raje BSPlayer, samo zdaj ga nekaj fleša, in bi to rad rešil, je mogoče že gdo imel podobne težave? kako jih je rešil?

In če nebo delalo bom seveda spet naložil VLC Rolling Eyes

LP Rok
Nazaj na vrh
Titan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 22 Mar 2013 20:56
Aktiv.: 0.09
Kraj: Polzela

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 30, 2013 2:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabi tale predvajalnik pa je stvar rešena:http://mpc-hc.org/
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 30, 2013 2:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Titan je napisal/a:
Uporabi tale predvajalnik pa je stvar rešena:http://mpc-hc.org/

Lahko bi opisal vsaj dobre lastnosti Wink

Titan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 22 Mar 2013 20:56
Aktiv.: 0.09
Kraj: Polzela

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 30, 2013 2:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kratko in jedrnato predvaja vse formate.Poskusi pa boš videl.
Nazaj na vrh
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 30, 2013 3:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, za silo sem naložil VLC toda še vedno iščem REŠITEV ZA BS PLAYER..in ne druge predvajalnike, kot ste nekateri razumeli.

Vsakršna pomoč dobrodošla.

LP Rok
Nazaj na vrh
quomme
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 05 Mar 2013 2:24
Aktiv.: 0.04
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 01, 2013 11:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poizkusi z K-LITE codec. Sicer sam uporabljam media player clasic in mi z temi kodeki vse dela super. Prej sem uporabljal VLC a sem imel nekaj težav pri predvajanju HD filmov.

LP, Peter

gregoral
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Nov 2006 9:42
Aktiv.: 3.04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 02, 2013 9:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo verjetno imaš problem s kodeki za video.

VLC uporablja svoje ( vgrajene ) kodeke, zato deluje tudi če nimaš nameščenih potrebnih kodekov za datoteko ki jo želiš predvajati.

Kateri kodeki so uporabljeni lahko vidiš z G-Spot (2.70a v prilogi)

Kako se procesira film glede na tvoje kodeke pa ti pokaže GraphStudio.

Check your codecs with GraphStudio
http://www.hack7mc.com/2009/01/check-your-codecs-with-graphstudio.html

MONOGRAM GraphStudio 0.3.2.0
http://blog.monogram.sk/janos/2009/06/14/monogram-graphstudio-0320/

Pred leti sem uporabljal nekaj drugega kot graph studio, ampak ker uporabljam VLC tega že nekaj let nisem rabil in ne najdem več.

LP, Gregor

GSpot270a.zip
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  GSpot270a.zip
 Velikost datoteke:  401.86 KB
 Downloadano:  0 krat

Nazaj na vrh
Mihc87
Član
Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2011 11:58
Aktiv.: 1.08

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 02, 2013 11:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V kakšnem formatu pa je tvoj film?

Običajno je zvok kodiran skupaj s sliko oziroma v isti datoteki. Če prav razumem imaš pa pri tvojem filmu ločeni datoteki za sliko in zvok?
Nazaj na vrh
gregoral
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Nov 2006 9:42
Aktiv.: 3.04

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 03, 2013 8:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Opozorilo za vse ki uporabljate predvajalnike ki potrebujejo dodatne codec packe.

Zavedati se je treba da je zelo pomembno od kje dobite datoteko za namestitev codec pack-a.
Namestitvena datoteka in morda tudi datoteke v codec-u samem lahko vsebujejo trojanskega konja ali virus.
Zato je zelo pomembno iz katere spletne strani ste codec pack dobili.

Če se le da se izogibajte iskanju codeca v zadnjem trenutku le zato da si boste lahko takoj ogledali datoteko.
Večinoma takrat ne ravnamo racionalno.

Jaz uporabljam izključno VLC.
Če film slučajno ne deluje v VLC potem poiščem drugo verzijo ki uporablja drug codec.
Dodatnih codecov že več let sploh ne nameščam.

LP, Gregor
Nazaj na vrh
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.50
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 03, 2013 2:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Titan je napisal/a:
Kratko in jedrnato predvaja vse formate.Poskusi pa boš videl.

Sam se počasi spravljam v ''free'' za skoraj vse sem že našel zadovoljivo alternativo eden težjih zalogajev je ''BSplaye'' in ''MS Outlook'' predvsem zaradi kolendarja in sinhronizacije z mobilnim telefonom...

ali ta predvajalnik podpira razne formate podnapisov??

tretjic
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Sep 2009 1:19
Aktiv.: 2.28
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 03, 2013 3:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Lahko ti predlagam VLC player ......., ni možno "previjanje", lahko le gledam od začetka do konca.

Zakaj pa ne oz. kaj imaš v mislih?
To?:
Ctrl+puščica naprej -> hitro naprej
Shift+puščica naprej -> počasi naprej

Drugače pa ima vsaj zame BS Player nekaj prednosti...glavna je vsekakor ta, da ob nalaganju sam ugotovi, da manjkajo nekateri kodeki in te povpraša, če jih naj naloži iz spleta. Ni se mi še zgodilo, da nebi predvajal kakšnega posnetka. Je pa to seveda odvisno od verzije...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.08
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 03, 2013 3:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi KMPlayer ni slab. Sam ga z zadovoljstvom uporabljam že vrsto let.

LP

reber
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 03, 2013 6:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tretjic je napisal/a:
reber je napisal/a:
Lahko ti predlagam VLC player ......., ni možno "previjanje", lahko le gledam od začetka do konca.

Zakaj pa ne oz. kaj imaš v mislih?
To?:
Ctrl+puščica naprej -> hitro naprej
Shift+puščica naprej -> počasi naprej

Drugače pa ima vsaj zame BS Player nekaj prednosti...glavna je vsekakor ta, da ob nalaganju sam ugotovi, da manjkajo nekateri kodeki in te povpraša, če jih naj naloži iz spleta. Ni se mi še zgodilo, da nebi predvajal kakšnega posnetka. Je pa to seveda odvisno od verzije...

Ne, ne, nisi razumel, ne gre na noben način, pa poznam vse finte VLC playerja. Določeni HD filmi so očitno nekoliko čudno zripani in VLC uspe brat samo lepo po vrsti.

Sem preizkusil mpc-hc in z "nagajivimi" filmi deluje brez težav, potrebno je bilo še malce friziranja in vklop kontekst menija, ureditev senčenja podnapisov in kar dobro dela, mogoče bo celo nadomestil VLC.

BS player mi nekako ni preveč po volji, ker je treba dodatne kodeke, najraje vidim, da jih ima player že s seboj.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni