www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Rotwerk RU 305KSB
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sebastiant
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43
Aktiv.: 7.86
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 11:37 am    Naslov sporočila:  Rotwerk RU 305KSB Odgovori s citatom

V trgovini sem si ogledoval strojček za rezanje in krivljenje pločevine Rotwerk.
Ali ga ima kdo doma in bi zaupal izkušnje z njim. Vem, da ni za neko profesionalno delo, mogoče bi pa le zadostoval za naš hobi.
http://www.rotwerk.de/Metallb/blechb/ru305.html
Cena je okoli 249E, če upoštevam popust.

Dodal še sliko Bernarda.

rotwerk.JPG
 Opis:
Rotwerk RU 305KSB
 Velikost datoteke:  109.88 KB
 Pogledana:  10 krat

rotwerk.JPG

1364909977_01_3in1_mitUntergestell_ohne_Deckel.jpg
 Opis:
Bernardo, meni izgleda enak kakor Rotwerk
 Velikost datoteke:  81.87 KB
 Pogledana:  7 krat

1364909977_01_3in1_mitUntergestell_ohne_Deckel.jpg

Nazadnje urejal/a sebastiant Ned Apr 07, 2013 12:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dyfan
Član
Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54
Aktiv.: 2.95

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 2:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ga nimam, bi pa pred nakupom tega razmislil, če mi zadostuje 305mm delovne širine.
Predvsem za škarje bi bilo dobro, če bi bile malo daljše.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 2:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni se pa že 14 dni sline cedijo po temle. Mogoče bi uspeli dobit še kak €, če bi nas bilo več.
Kakorkoli, jaz bom tole kupil, takoj ko bom imel dovolj cekinov (klik, klik, klik).

piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.39
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 2:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene tole mika že lep čas! WD tehnik ima ravno tako 305mm napravo za mučenje pločevine in še eno daljšo verzijo. 305mm verzija je 199€ (po moje brez DDV).
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 2:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

piroman je napisal/a:
Mene tole mika že lep čas! WD tehnik ima ravno tako 305mm napravo za mučenje pločevine in še eno daljšo verzijo. 305mm verzija je 199€ (po moje brez DDV).

Ufff... prav v rano vrtaš. Daj kak link, da se ne mučim sam. Rad bi videl kako je narejen ta stroj.

piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.39
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 2:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tule je v katalogu na strani 39: http://wd-tehnik.si/index.php?option=com_content&view=article&id=229&Itemid=136&lang=sl
sebastiant
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 3:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je ista zadeva narejena v drugi garaži, cena pa je najbrž brez davka. Tiste večje /na desni sliki/ bi bila bolj prava izbira, dolžina meter+. Smile
Z Darkom sva gledala mašino v živo in nama je bila kar všeč, velikost ni prav velika, to je res, za kaj večjega pa bi bilo potrebno več prostora in več oglasov. Cool

sebastiant
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 4:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.holzmann-maschinen.at/index.php?cPath=41_54&osCsid=nh9mbvrhoukqq924de8k32p7a0
Se prodaja tudi na Bolhi.

silvo22
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 18:25
Aktiv.: 2.81
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 06, 2013 10:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tale Holzman prodaja ene velike škovace. Ne vem kdo dovoljuje prodajo te ničvredne kitajske šare. Ne kupujte tega ker je vse iz repe!!!
sebastiant
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 07, 2013 8:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

silvo22 je napisal/a:
Tale Holzman prodaja ene velike škovace. Ne vem kdo dovoljuje prodajo te ničvredne kitajske šare. Ne kupujte tega ker je vse iz repe!!!

Ali priporočaš kakšno znamko, ki ni iz kitajskega zelja?
Verjetno bo to težje najti. Sad

s51zg
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jun 2004 17:35
Aktiv.: 2.26
Kraj: JN76BC - Srednje brdo

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 07, 2013 9:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam podobno zadevo že ene 10 let.
Je kar uporabno za rezanje, krivljenje ipd. do 1.5mm debeljine.

1-IMG_0001.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  509.68 KB
 Pogledana:  24 krat

1-IMG_0001.JPG

2-IMG_0003.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  379.86 KB
 Pogledana:  20 krat

2-IMG_0003.JPG

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sebastiant
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 07, 2013 12:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Točno tako zadevo sem gledal razstavljeno v eni od trgovin v Ljubljani, samo barva je bila oranžna, odlitek isti, nalepka ni bila Bernardo.
Predvidevam, da je isti vir, nič hudega ne mislim s tem in če ti dobro služi že deset let, bi bila tudi za moj hobi v redu. Velikost je ravno prava.
http://www.bernardo.at/index.php?id=63&L=uiwqhpptbhudo&openuid=&katid=11&groupid=106&product_id=941&variation_id=941
Če bo jutri čas grem pogledat in če so še, vprašam za poreklo. Smile

reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 08, 2013 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sebastiant, a tale rotwerk si gledal v Bauhaus trgovini? ker nekaj podobnega sem tam videl ampak mi je zgledalo tako kitajsko in vse je bilo krivo naštelano.

Precej mi je žal, da nisem pred 2 leti v mistroj kupil JET krivilnik, ko so ga še prodajali, sedaj JET ne prodajajo več, ker je menda predrag, očitno so se usmerili v še bolj kitajsko.

305mm delovne širine je za hobi dovolj, čeprav bi pogosto primanjkovalo in bi rabil vsaj 50cm, seveda to pomeni večjo težo in večje dimenzije in če prostora primanjkuje, je mogoče bolj ekupiti manjši strojček.

Pri teh poceni strojčkih lahko računamo na obvezno natančno nastavljanje in kakšno dodelavo, predelavo, popravilo zračnosti in še kaj. Tudi sam zelo resno razmišljam o nakupu nekaj podobnega.

PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.86
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 08, 2013 7:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem med prospekti našel še reklamo za Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 08, 2013 7:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PPG78 je napisal/a:
Danes sem med prospekti našel še reklamo za Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam.

Tudi jaz, se pa bojim, da bo to preveč za hoby žep.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni