|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1131 Aktiv.: 6.31 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Pon Apr 29, 2013 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
@MesicekA
Postaje odnesi v najbližji radioamaterski klub pa ti bodo fantje ugotovili kje (če sploh dela) je območje oddajanja.
To bo najlažje, tu preko ekrana je pa težje  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MaxTu Član

Pridružen-a: Ned 13 Dec 2009 17:24 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.32 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pon Apr 29, 2013 7:55 pm Naslov sporočila: M210 |
|
|
Juh!
Postajo poznam dobro, saj sem jo vrsto let uporabljal v službi. Ne da se sprogramirati na amterske frekvence, ker ne gre pod 147 MHz (območje 147-174MHz). Tudi sam sem jo hotel sprogramirati na amaterske frekvence pa ni šlo, tako da sem odnehal.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Apr 29, 2013 8:38 pm Naslov sporočila: Re: M210 |
|
|
MaxTu je napisal/a: |
Juh!
Postajo poznam dobro, saj sem jo vrsto let uporabljal v službi. Ne da se sprogramirati na amterske frekvence, ker ne gre pod 147 MHz (območje 147-174MHz). Tudi sam sem jo hotel sprogramirati na amaterske frekvence pa ni šlo, tako da sem odnehal.
LP |
No zdajle me bo začelo pa zanimati. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MesicekA Član

Pridružen-a: Ned 27 Jan 2013 20:51 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.61 Kraj: KK in MB
|
Objavljeno: Pon Apr 29, 2013 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
"Tokovna omejitev nastavljena do max". Koliko pa je to? |
Heh.. pa je res 5A varovalka... Nisem si mislil da taka zadevica potrebuje do 5A toka.. Moj napajalnik pa zmore največ 3A. Čeprav mislim da je to dovolj saj nisem pretiraval z glasnostjo.
Citiram: |
Postajo poznam dobro, saj sem jo vrsto let uporabljal v službi. Ne da se sprogramirati na amterske frekvence, ker ne gre pod 147 MHz (območje 147-174MHz). Tudi sam sem jo hotel sprogramirati na amaterske frekvence pa ni šlo, tako da sem odnehal. |
Po besedah MaxTu mislim da je stvar zaključena, zato sem tudi jaz odnehal in v naslednjih dneh bom zadevo podaril zahac.
Zahvaljujem se vsem za odziv.  _________________ Lp, Mesicek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.50 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Apr 30, 2013 5:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
s53al je napisal/a: |
Verjetno še nisi slišal za SWR. |
@MadMax in @s54jp sta ti odgovorila namesto mene. Dobro preberi, če pa vseeno ne razumeš ti lahko bolj natančno razložim.
MaxTu je napisal/a: |
Postajo poznam dobro, saj sem jo vrsto let uporabljal v službi. Ne da se sprogramirati na amterske frekvence, ker ne gre pod 147 MHz (območje 147-174MHz). Tudi sam sem jo hotel sprogramirati na amaterske frekvence pa ni šlo, tako da sem odnehal. |
Postaja je narejena za območje 136-174MHz, z ustreznim programom se jo normalno programira v celotnem območju. Na Policiji so imeli ta sofware.
Motorola HT800 je enaka postaja in tudi programira se jo z istim sofwareom.
MesicekA je napisal/a: |
Heh.. pa je res 5A varovalka... Nisem si mislil da taka zadevica potrebuje do 5A toka.. Moj napajalnik pa zmore največ 3A. Čeprav mislim da je to dovolj saj nisem pretiraval z glasnostjo. |
Postaja ne vleče 5A! Varovalka je za primer kratkega stika ali če se zamenja + in -. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni