www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Motorola Radius P210
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
s53al
Član
Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44
Aktiv.: 6.31
Kraj: Bela krajina

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 29, 2013 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@MesicekA

Postaje odnesi v najbližji radioamaterski klub pa ti bodo fantje ugotovili kje (če sploh dela) je območje oddajanja.
To bo najlažje, tu preko ekrana je pa težje Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MaxTu
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Dec 2009 17:24
Aktiv.: 0.32
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 29, 2013 7:55 pm    Naslov sporočila:  M210 Odgovori s citatom

Juh!
Postajo poznam dobro, saj sem jo vrsto let uporabljal v službi. Ne da se sprogramirati na amterske frekvence, ker ne gre pod 147 MHz (območje 147-174MHz). Tudi sam sem jo hotel sprogramirati na amaterske frekvence pa ni šlo, tako da sem odnehal.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 29, 2013 8:38 pm    Naslov sporočila:  Re: M210 Odgovori s citatom

MaxTu je napisal/a:
Juh!
Postajo poznam dobro, saj sem jo vrsto let uporabljal v službi. Ne da se sprogramirati na amterske frekvence, ker ne gre pod 147 MHz (območje 147-174MHz). Tudi sam sem jo hotel sprogramirati na amaterske frekvence pa ni šlo, tako da sem odnehal.

LP

No zdajle me bo začelo pa zanimati.

MesicekA
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jan 2013 20:51
Aktiv.: 0.61
Kraj: KK in MB

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 29, 2013 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
"Tokovna omejitev nastavljena do max". Koliko pa je to?

Heh.. pa je res 5A varovalka... Nisem si mislil da taka zadevica potrebuje do 5A toka.. Moj napajalnik pa zmore največ 3A. Mr. Green Čeprav mislim da je to dovolj saj nisem pretiraval z glasnostjo.

Citiram:

Po besedah MaxTu mislim da je stvar zaključena, zato sem tudi jaz odnehal in v naslednjih dneh bom zadevo podaril zahac.

Zahvaljujem se vsem za odziv. Smile

Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.50
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 30, 2013 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s53al je napisal/a:
Verjetno še nisi slišal za SWR.
@MadMax in @s54jp sta ti odgovorila namesto mene. Dobro preberi, če pa vseeno ne razumeš ti lahko bolj natančno razložim.

MaxTu je napisal/a:
Postaja je narejena za območje 136-174MHz, z ustreznim programom se jo normalno programira v celotnem območju. Na Policiji so imeli ta sofware.
Motorola HT800 je enaka postaja in tudi programira se jo z istim sofwareom.

MesicekA je napisal/a:
Heh.. pa je res 5A varovalka... Nisem si mislil da taka zadevica potrebuje do 5A toka.. Moj napajalnik pa zmore največ 3A. Čeprav mislim da je to dovolj saj nisem pretiraval z glasnostjo.
Postaja ne vleče 5A! Varovalka je za primer kratkega stika ali če se zamenja + in -.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni