|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
powr Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20 Prispevkov: 668 Aktiv.: 3.14 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Pon Apr 01, 2013 3:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Na mojem kolesu je poleg telefona tudi ukv postaja  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Apr 01, 2013 8:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Moj sosed ima na kolesu preko 50 odsevnikov (kresničk), nekaj lučk, čelado za rezervo, "anteno" z zastavico na vrhu in ne, ne hodi v vrtec, hodi normalno v službo  _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tiger Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22 Prispevkov: 1161 Aktiv.: 4.90
|
Objavljeno: Pon Apr 01, 2013 2:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam na kolesu reflektor, ki sveti ko beli dan vse do 200 m naprej. pa dinamo 3 W.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.57 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 9:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa na moped nikoli brez telefona - tudi ce grem samo pol kilometra dalec. Tank torbo imam zraven ze zaradi dokumentov in tobaka, nic me ne stane ce vanjo vrzem se telefon. Enkrat me je ze "spasil", ko sem ostal brez bencina.
Na biciklu me je bolj oviral kot koristil, pa vendar mi je pred 10 leti prav prisel, ko mi je spustila guma cca 25 km od doma. ko sem si kupil torbico za pod sedez je bilo lazje. Od lanske prometne nesrece sicer (se) nisem kolesaril. Da bi pa polnil telefon na poti... Ce ze, si raje kupim se eno baterijo, in jo imam s seboj za rezervo - je zagotovo lazja in zanesljivejsa kot tale polnilec, pa se s kabli ni problemov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
darko32 Član

Pridružen-a: Pon 24 Maj 2010 22:27 Prispevkov: 151 Aktiv.: 0.82 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 03, 2013 8:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobra ideja. Obstoja dinamo za kolo ki se montira v pesto.
Pozanimaj se malo, saj zadeva ni slaba. Če hočeš dobro zadevo je ta izredno priemrna za sodobna kolesa. Problem je v tem, da je potrebno narediti predelavo kolesa in energije imaš dovolj.
http://kolesarskicenter.com/trgovina/pesto-dinamo-PREDNJE |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni