|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sob Maj 04, 2013 1:06 pm Naslov sporočila: I:Izdelava dvostranskega TIV |
|
|
Pozdravljen,
sam nikoli nisem delal dvostranskih TIV in po mučnem risanju enostranske plošče TIV sem se odločil zrisati dvostransko.
Mi je kdo pripravljen zjedkati dvostransko ploščico TIV pribl 10 x 10 cm. _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Maj 04, 2013 1:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sob Maj 04, 2013 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Želim imeti TIV domače izdelave rabil pa bi jo karseda hitro.
Pogoj pa je domače izdelave ni pa važno zakaj.
Branez vseeno hvala sem že tudi sam razmišljal v tej smeri toda višja sila je le višja. _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Maj 04, 2013 11:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
drVrh je napisal/a: |
Želim imeti TIV domače izdelave rabil pa bi jo karseda hitro. |
Ja v redu. Sedi v avto in pridi do mene. Potrebujemo cca 2 ure in boš imel.
Ps.: Ne nosite vina, piva, kave,.. ker tega ne pijem. Od sadnih sokov pa le tole. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
forest70 Član

Pridružen-a: Ned 20 Jul 2008 1:00 Prispevkov: 588 Aktiv.: 2.86 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Ned Maj 05, 2013 9:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Ja v redu. Sedi v avto in pridi do mene. Potrebujemo cca 2 ure in boš imel.
|
drVrh je napisal/a: |
Pogoj pa je domače izdelave ni pa važno zakaj. |
Koliko vem, je pogoj, da si prisoten pri izdelavi. Tako, da nimaš druge izbire. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni