|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
polh Član

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2005 18:27 Prispevkov: 225 Aktiv.: 0.95 Kraj: Maribor-Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 30, 2006 10:47 pm Naslov sporočila: T-2 in optika |
|
|
Nisem vedel, kam naj postavim to sporočilo, zato sem ga dal kar sem.
Včeraj sva se s punco po dveh mesecih vrnila v Ljubljansko stanovanje in ugotovil sem, da Gratel vleče optiko po mojem bloku in okolici. Torej zadeva ni več samo stvar mojih pobožnih želja, ampak je bližnja resničnost.
Sedaj me pa zanima, če je tu kdo, ki si lasti karkoli preko optike in T-2. Zanima me, kako stvari delujejo, če so stabilne, kako kaj zgleda TV? Namreč nebi si rad omislil zadeve in bil potem testni zajček. Prej bi rad slišal kakšno bolj resno mnenje od koga, ki si zadevo že lasti.
Hvala za odgovore!
Lp Tine |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.90 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Sre Avg 30, 2006 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko samo povem sodelavčeve besede. Živi v Kranju, kjer so imeli prvi optiko. V razgovoru mi je povedal, da je zelo zadovoljen z komplet ponudbo T-2. Po njegovih besedah deluje vse OK! Samo toliko, če ti bo kaj pomagalo. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polh Član

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2005 18:27 Prispevkov: 225 Aktiv.: 0.95 Kraj: Maribor-Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 30, 2006 11:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsaka informacija iz prve ali druge roke pomaga. Kolikor sem zdaj brskal za odzivi sem o optiki prebral samo pozitivno.
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70647.29
|
Objavljeno: Sre Avg 30, 2006 11:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni