|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
laura Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 11:48 Prispevkov: 1954 Aktiv.: 10.81 Kraj: Sobota
|
Objavljeno: Čet Jan 31, 2013 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hi!Ravno to sem iskal Hvala lepa!!! _________________ Dela kot švicarska ura-samo pokvarjena |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Čet Jan 31, 2013 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uf za tole nostalgijo imam pa še tiskano vezje nekje...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.02
|
Objavljeno: Čet Jan 31, 2013 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa nekje celega Atom 3-IC, sicer ne moje izdelave, je pa ena redkih zadev, ki je pri meni končala v ohišju  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 01, 2013 12:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Damo, tukaj imaš več na temo čipov z raznimi igicami. V glavnem serija AY3-8XXX. Praktično skoraj vse je bilo v čipu. _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Ned Maj 12, 2013 7:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
carli je napisal/a: |
laura je napisal/a: |
Če je še kje mogoče dobiti regulacijo iz te revije za vetrno elektrarno z navadnim altenatorjem-uf,da se ne bo kdo spotaknil pri letnici-bilo je okoli leta 1976 oz. mogoče malo več? |
Slučajno med pospravljanjem odprl 3/83 podobna tema samo ne prava. Vem iščeš verjetno /struja iz vjetra/ali tako nekako 3 kraka, pa je ne najdem. Nekdo očitno pozabil vrnit.  |
Zanimivo!
Jaz sem naredil popolnoma enako na vikendu, ko sem še uporabljal alternator na vodni turbini. Le da pwmja nisem delal, ampak sem ga za par evrov kupil v konradu in ga vezal med regler in krtačke. Potem sem preko potenciometra nastavil vzbujanje, ki je ravno prav zaviralo turbino, da sem dobil dober izkoristek. Z original vzbujanjem jo je tako zabremzalo, da so bili obrati daleč pod optimalnimi.
Original je vzbujenje vleklo 4A, ko sem pa idealno nastavil, je šlo 1A cca. _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni