|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
necromncr Neznanec

Pridružen-a: Pon 20 Mar 2006 15:10 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.03 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Ned Maj 19, 2013 2:10 pm Naslov sporočila: LS-DIGI 60 konica |
|
|
Pozdravljeni spet po dolgem času!
Zanima me, če ve kdo iz prve roke, kje bi dobil bolj tanko konico za moj LS-DIGI 60 (Conrad, stara zadeva)? Trenutna je cca ~3mm debeline na koncu, jaz pa bi manj - 1mm, po možnosti ploščato. Trenutna konica je privijačena v grelec, je pa cca 5mm debeline in 8cm dolžine.
Conrad sem gledal, pa imajo samo identično konico, poizvedbe po googlu pa so nanesle konice s premerom 3.5-3.8mm, kar je premalo zame..
Vnaprej hvala! _________________ *** Software exists to be free *** |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
necromncr Neznanec

Pridružen-a: Pon 20 Mar 2006 15:10 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.03 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sre Maj 29, 2013 12:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
*bump*
Nihče ne ve? Konice? Prosim za pomoč... _________________ *** Software exists to be free *** |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 6.00 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Čet Maj 30, 2013 2:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eh, ne vem, če boš zadovoljen s slovensko ali nemško (če v filtru "Passend fur" (poglej število zadetkov!) odkljukaš tvojo postajo, dobiš tole ) različico približka želenega (gre za isto konico)? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni