|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Maj 21, 2013 10:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Nisem najbolje razumel kaj misliš, namreč kako bi potem ustvaril MBR tabelo, če ne moreš v sistem?
Sicer je pa vseeno, namreč zadeva je rešena, rešitev pa je bila ves čas pred nosom, le malce skrita. Prilagam sliko v priponki.
Zanimivo je pa to, da se po prestavitvi in po ponovnem zagonu računalnik ni prižgal niti toliko, da bi pokazalo okno biosa, ampak samo črn ekran. Začel sem sumiti SSD in sem ga odmontiral, da bi ga preizkusil v drugem računalniku, pa sem ga za poizkus pred tem še enkrat dal nazaj in zadeva deluje, tako da res ne vem kaj ga je trknilo.
Vsem najlepša hvala za pomoč!
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
58.25 KB |
Pogledana: |
18 krat |

|
_________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož
Nazadnje urejal/a PZUFIC Tor Maj 21, 2013 10:53 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Maj 21, 2013 10:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Poglej če je za tvoj SSD mogoče na voljo kakšen novejši FW. Pri mojem se je dogajalo da je občasno zamrznil...po posodobitvi FW-ja se to ne dogaja več.
Glede na tole zadnje vprašanje - če bi na novo namestil sedmico ti itak ponovno ustvari boot podatke, torej ni bojazni da ne bi prišel v sistem...
No, samo da si uspel rešit.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni