|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GiovanniTheX Član

Pridružen-a: Čet 29 Nov 2012 19:48 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.98
|
Objavljeno: Čet Maj 30, 2013 3:34 pm Naslov sporočila: brum v wooferju |
|
|
Lep pozdrav. Že par mesecev si lastim zvočniški komplet Logitech x540 sistem 5.1.
Do sedaj mi je deloval brez problemom. V zadnjem tednu ali dveh pa sem opazil, da škatla za woofer ob prižganih zvočnikih brni, kar se zelo moteče sliši. ko so zvočniki ugasnjeni /to brnenje izgine.
Woofer škatlo sem vzel izpod mize, odklopil vse ostale zvočnike ter prižgal sistem samo z wooferjem, da sem se prepričal da ne brni transformator. Brnenje je zelo moteče in dokaj glasno. Membrana od wooferja se prilično trese (kabel za vhod signala na sistem je odklopljen ali vklopljen, simptomi so enaki.
ima kdo kakšno idejo kaj bi to lahko bilo?
lp
Janez |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.95
|
Objavljeno: Čet Maj 30, 2013 4:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko je odpadla kaka žićka od mase ali pa so elektroliti v napajanju pokvarjeni _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GiovanniTheX Član

Pridružen-a: Čet 29 Nov 2012 19:48 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.98
|
Objavljeno: Čet Maj 30, 2013 4:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
bom preveril
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni