|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Jun 02, 2013 2:07 pm Naslov sporočila: Multimedijska naprava v avtu |
|
|
Zanima me, če je kak član foruma zamenjal originalni avtoradio z multimedijsko napravo, podobno napravi na spodnjem linku
http://www.mi-tec.si/sl/produkti?page=shop.browse&category_id=1
Kakšen je potreben čas za zagon take naprave ?
Najprej mora verjetno naložiti Os ( npr. win CE )
A je FM sprejemnik povsem ločena hardwerska zadeva, ki deluje takoj ?
Zna biti kar zoprno, če po zagonu avta, zaslišiš prve zvoke radia šele po minuti.
Ali se pa morda motim ?
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
46.33 KB |
Pogledana: |
19 krat |

|
_________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Jun 02, 2013 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, jaz ga imam, toda ne za tako ceno, kot so tile. Moj je bil ravno za polovico cenejši, kupil sem ga v tej trgovini v GB na ebayu, tako, da ni bilo davka in carine.
Moj je na WinCE 6. Radio ni ločena enota in jo šofira OS, tako kot vse ostale stvari (GPS, DVD, CD, USB player).
Za zagon pa porabi cca. 8s (sem šel pravkar izmerit ) in ni prav nič moteče. Ko avto vžgeš in daš v prestavo radio že igra.
Še slika:
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
603.52 KB |
Pogledana: |
24 krat |

|
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.22 Kraj: Vrhnika
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Jun 02, 2013 9:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaka, hvala za tvoj odgovor in še bolj za rezultat izvedene meritve. Osem sekund je zelo sprejemljiv čas zagona.
Trenutno imam doma eno kitajsko tablico za navigacijo IGO Primo in pri 500MHz cpuju se win CE
nalagajo 17 sekund.
Mogoče bi se celo dalo izvesti, da bi se MM naprava izklopila le pri postankih vozila daljših od npr. pet minut.
Imaš mogoče na tvojo MM napravo priklopljeno tudi kamero za vzvratno vožnjo ?
LP
_________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Jun 02, 2013 9:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, imam tudi kamero.
Program za GPS (IGO Primo) se nalaga malo dlje, ampak tudi ni moteče, ker se nalaga v ozadju.
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni