www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PRENOS OVI KART
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
elsak
Član
Član

Pridružen-a: Čet 30 Sep 2010 22:55
Aktiv.: 3.18
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 31, 2013 11:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DOBRA IDEJA. DAJ MI VEČ PODATKOV GLEDE TE ANTENE. NOKIA C5 00 IMA BLUETHOT, V BISTVU VSE MOŽNE POVEZAVE. PA DELUJE KAJ HITREJE KOT PREKO NETA ALI ISTO ČAKAŠ PAR MIN, DA SE POVEŽE IN TE NADE?

SAMO GPS SPREJEMNIK MORA PA VSEENO IMET APARAAT ALI TUD NI POTREBE?
SEM ŽE POIZKUSU POVEZAVO PREKO BLUTHOOTA IN KART IZ SD KARTICE IN SE NI NIKAMOR POVEZU IN TUD NIČ NI NAŠEL.

DANES SEM MALO TESTE DELAL IN SE JE POVEZOVAL DIREKT PREKO OVI MAPS. TAKOJ JE NAŠEL VSE IN KAZAL POT. NAREDIL SEM 3 RAZLIČNE POTI IN MI JE POBRAL 2.5KB.

matejcek81
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32
Aktiv.: 7.68
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 12:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

GPS preko BoueToth posreduje GPS koordinate. To je to. Dejuje na vseh telegonih, ki podpirajo kakršnokoli navigacijo.
To je to!

Potrebno pa je razlikovat med gps (bluetooth miška) in agps (poceni telefon).

LP

ps: Telefon, ki podpira GPS deluje navigacija tudi brez GSM signala Wink

carli
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02
Aktiv.: 4.56
Kraj: Haloze

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 02, 2013 5:06 pm    Naslov sporočila:  malo oftopic Odgovori s citatom

Imam eno vprašanje, kje so shranjena moja mesta oziroma POI točke. Na kartici je množica map pa ne vem katera je prava.
Ker mi je Nokia začela začela zamrzovat, pa takrat se tudi baterija pregreva. Bom poskusil posodobit telefon pa ne bi rad izgubil vseh podatkov.
Bi prosil za kak namig kje iskat.

Hvala!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.54
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 02, 2013 5:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Išči datoteke z .gpx končnico. Kje točno se pa to nahaja, bo pa kdo drug povedal, ker mobilnih navigacij ne uporabljam.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 02, 2013 6:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gpx mi najde samo tisto malo od garmina v PC. So pa še KMZ, KML pa nobena ni prava v 299 mapah. Saj vse sem skopiral na HDD, ampak je lahko še kaj v telefonu. Think
Mislim da sem našel poti Spots Tracerja so pa .dat - mislim da bo zadnji mapi. Not talking
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 02, 2013 7:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ČE BOM ISKAL, MORAM ISKAT BLOETHOOT ANTENA? PA KAKO SE JO PRIKLOPI NA GSM?
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 02, 2013 8:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LOKACIJA - V NAČINI DOLOČITVE POLOŽAJA, IZBEREŠ BLUETOOTH GPS, OSTALE NAČINE PA IZKLOPIŠ.
PA BLUETOOTH POVEZAVA SEVEDA MORA BIT VKLJUČENA.
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 02, 2013 9:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

TO SEM ŽE PRED PARIMI DNEVI POIZKUSU IN NI BILO NIČ. NIČ NI NAŠEL. SEM IZKLOPIL VSE, SAMO BLUETHOOT PUSTIL IN NIČ. NI NAŠEL MOJEGA POLOŽAJA, PA TUD Z SATELITOM SE NI POVEZAL.

PO MOJE JE KAJ Z TELEFONOM.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni