|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.13 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2013 2:18 pm Naslov sporočila: USB Host CDC v Keilu in LCP1768 |
|
|
Pozdravljeni.
Gledal sem primere, ki pridejo zraven keila za USB Host, ampak so vsi za Mass Storage Device Class ali pa za Human Interface Device Class.
Želel bi napisati svoj USB Device Class (povezati moram eno radijsko postajo na uC), vendar ne najdem nobenega primera kako se to naredi.
Zaenkrat sem našel da moram nastaviti v usb_config.c pod USB Host-> Class Configuration -> USB Device class (kljukica)-> Number of concurrent...(1).
Ta nastavitev potem zahteva usbh_dcd_cls, ki je definiran kot:
Koda: |
USBH_DCD usbh_dcd_cls = {
USB_DEVICE_CLASS_STORAGE,
Config,
UnConfig,
Init,
UnInit,
GetLastError
};
|
Vse funkcije, ki so vpisane v to strukturo sem našel tu (se začnejo z "cls"):
http://www.keil.com/support/man/docs/rlarm/rlarm_usbh_cls_init.htm
vendar imajo funkcije še en kup spremenljivk, za katere pa ne vem kakšne so.
Obstaja kje kak primer kako to skupaj spravit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70638.43
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2013 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.13 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2013 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tam je primer za Device, jaz bi rabil za Host. Verjetno je drugačen? Sklepam po temu da je tip moje strukture USBH_DCD (H za Host). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rudiP Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30 Prispevkov: 1235 Aktiv.: 5.66 Kraj: KOPER
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2013 2:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali iz primerov ki si jih dobil pri meni tega ne moreš razbrati ? _________________ Lep pozdrav iz Kopra Rudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2013 2:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
S tistimi sem že naredil in dela, tvoji so za lpcxpresso. Keil uporablja drugačne knjižnice za USB Device/Host. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni