|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5824 Aktiv.: 24.51 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Jul 14, 2013 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zato sem ti pa napisal, da obstaja program, ki naj bi pobrisal vse kar se nanaša na ATIjeve grafične kartice! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazkox Član

Pridružen-a: Čet 19 Mar 2009 22:00 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.30 Kraj: Koroška (Podvelka)
|
Objavljeno: Ned Jul 14, 2013 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
to že, samo me zanima ime programa  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5824 Aktiv.: 24.51 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Jul 14, 2013 8:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne bi vedel, ker je nekaj nazaj, kar sem imel podobne probleme z ATIjevo kartico.
Ti bo pa zagotovo Vseved pomagal, kajti odgovorov na vprašanje "uninstall....." je še pa še . _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazkox Član

Pridružen-a: Čet 19 Mar 2009 22:00 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.30 Kraj: Koroška (Podvelka)
|
Objavljeno: Ned Jul 14, 2013 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
ok, hvala za pomoč. Javim ali mi je uspelo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazkox Član

|
Objavljeno: Ned Jul 14, 2013 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
zbrisal register in AMD/ATI driverje v system 32 mapi. Catalyst control center se mi še vedno ne zažene, čeprav mi ga v task managerju pod procesi kaže da je zagnan... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mkezmah Član

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2009 16:30 Prispevkov: 220 Aktiv.: 1.10 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Jul 15, 2013 7:19 am Naslov sporočila: |
|
|
V to smer pa res nisem razmišljal. Večji problemi so se mi dejansko začeli, ko sem na novo inštaliral PC in poleg vseh driverjev iz HP-jeve strani inštaliral tudi popravek BIOS-a. Morda nov BIOS nima dobro nastavljenih nastavitev, ali pa bo treba preklopiti nazaj na starega.
Definitivno smer, ki jo moram preizkusiti, hvala!
LP
Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazkox Član

|
Objavljeno: Sob Jul 20, 2013 4:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
čisto na novo inštaliral windows (tokrat formatiral vse particije oz celoten disk), nameščal driverje po vrsti, ampak catalyst control center se mi še vedno ne zažene, ostajam na intel grafiki... ne morem vrjet da mam vedno neke probleme :/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mrtn Član

Pridružen-a: Pet 11 Maj 2012 8:14 Prispevkov: 195 Aktiv.: 1.22 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Jul 20, 2013 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali vedno nasnemaš isti windows sistem? Probaj še tega zamenjati z npr professional različico kajti imam isti prenosnik in mi deluje povsem ok.
Tudi grafična se mi preklaplja normalno tako da podaljša vzdržljivost baterije na kar nekaj ur. Verjetno tebe tudi nekaj strojna oprema zafrkava...mogoče pa sistem sploh ne zazna naprednejše grafične ter zato tudi ne zažane programa... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazkox Član

|
Objavljeno: Sob Jul 20, 2013 10:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja, vedno imam samo ta windows. Do sedaj sem imel samo ta windows in mi je delalo tako kot bi moglo, do sedaj... Sem že čisto na začetku probal inštalirat profesional verzijo, vendar mi nikakor ni uspelo pri zagonu računalnika priti do "loading windows" (takoj ko sem hotel windows aktivirati z kakšnim loaderjem in podobno, se mi je vse skupaj ustavilo pri HP znaku in se v nedogled restartalo). To je edini razlog da sem namestril enterprise verzijo, saj imam original CD-key. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mrtn Član

|
Objavljeno: Ned Jul 21, 2013 2:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Katere programe pa uporabljaš pri namestitvi, kajti računalnik ima shranjene vse original programe na dodeljeni particiji na disku...jaz sem to predhodno odstranil ter prekopiral njeno vsebino. Mogoče uporabljaš programe, kateri so prestari ali pa prenovi.
Če želiš lahko dam to kopijo na npr dropbox ter jo ti downloadaš, je pa to velikost nekje enega dvd-ja.
Tudi sedaj sem probal preklopiti med karticami na mojmu laptopu in deluje tako intel kot amd-jeva varianta grafičnega vmesnika.
Ali ti delaš napako, ali je programska napaka ali pa strojna. Nekaj je narobe. Samo najdet moraš kje tiči ta napaka ter jo odstrant.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazkox Član

|
Objavljeno: Ned Jul 21, 2013 2:29 am Naslov sporočila: |
|
|
ne razumem, kako misliš katere programe uporabljam pri namestitvi? namestitvi česa (windowsa al catalysta)? Zdaj sem si ravno zapekel CD z windows 7 ultimate verzijo, bom poročal popoldne 1x  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mrtn Član

|
Objavljeno: Ned Jul 21, 2013 12:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislil sem na programe za grafično.
Probaj in poročaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blazkox Član

|
Objavljeno: Ned Jul 21, 2013 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
tudi z menjavo verzije windowsa ne gre (ali dobim CCC,CLI oz MOM error ali pa se mi program niti ne odpre)...
Ja installer za grafiko iz HP-jeve strani uporabljam, ostali programi ki so še odprti oz so takrat bili pa so: Utorrent, skype, mozilla in to je to |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni