www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Eclipse-pomoč začetniku
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
papagaj93
Član
Član

Pridružen-a: Pon 06 Jun 2011 22:50
Aktiv.: 4.13
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 01, 2013 10:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok najlepša hvala Smile vse kaže na to da me bo spet minilo veselje do novega znanja, saj mi v celem dnevu niti programa ni uspelo naložiti Brick wall Think

LP Rok
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sonyx
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27
Aktiv.: 2.10
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 01, 2013 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rok ne tako hitro odnehat. Naj ti povem, da je meni uspelo. Samo še počakam, da zaključi z inštalacijo pa ti serveram podrobnosti. če pa imaš skype pa se lahko slišiva in bova mogoče še malo hitreje rešila zadevo.
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 01, 2013 10:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam skype samo mikrofona nimam Razz kakorkoli, moj nick je Rok Kandus.

LP Rok
Nazaj na vrh
sonyx
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27
Aktiv.: 2.10
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 01, 2013 10:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako zmagu sem Very Happy . Program sem uspešno naložil in mi deluje. Pod Variable value sem jaz vpisal C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_25\
red_mamba
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56
Aktiv.: 6.25
Kraj: Yogyakarta

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 12:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

papagaj93 je napisal/a:
Na računalniku se mi sploh ne zažene Android studio, javi mi da nimam nameščene te datoteke: MSVCR100.dll kaj je to, oz kaj moram narediti mi res ni jasno..kakšna pomoč?

LP Rok

Instaliraj "Microsoft Visual C++ Redistributable"

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 9:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi to sem inštaliral po nasvetu SONYX-a tale datoteka ni več problem, sedaj mi javi napako ki sem jo prilepil kot sliko na forum. Nekaj z JVM DLL datoteko.

LP Rok
Nazaj na vrh
red_mamba
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56
Aktiv.: 6.25
Kraj: Yogyakarta

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 10:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

papagaj93 je napisal/a:
Tudi to sem inštaliral po nasvetu SONYX-a tale datoteka ni več problem, sedaj mi javi napako ki sem jo prilepil kot sliko na forum. Nekaj z JVM DLL datoteko.

LP Rok

Nastaviti moras direktorij do jave
moja JAVA_HOME spremenljivka kaze na
c:\Program Files (x86)\Java\jre7
to je direktorij ki mu program doda \bin na koncu in vsebuje java.exe in ostale datoteke. Torej polna pot do jave je "c:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe"
ampak ti vpises samo direktorij ki vsebuje \bin in \lib folder Wink

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vse sem poskusil, do glavne mape in do podmap, toda s kakršnokoli kombinacijo mi javi napako znova in znova...z veseljem bi lahko preko team wieverja sprejel pomoč koga ki to zna odpraviti.

Mogoče delam kaj podzavestno narobe, toda deluje ne.

LP Rok
Nazaj na vrh
skalpel
Član
Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 19:46
Aktiv.: 2.64
Kraj: Šenčur

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 4:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem tudi jaz danes probal naložit android studio, javi mi enako napako kot papagaj93-u, sedaj pa iščem kje bi nastavil javo vendar ne najdem. Prosim če mi lahko kdo pove kje vi to nastavljate?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 5:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem to našel tako:
Greš na nadzorno ploščo, v iskalnik po mapah vpišeš syste in med zadetki poiščeš View advancet system settings, klikneš nanj in si noter, potem izbereš zavihek advanced in environment varables..tukaj potem nastavljaš...toda meni ne in ne uspe...

LP Rok
Nazaj na vrh
skalpel
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 6:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Edit:

Sem našel vendar tudi meni ne deluje, bom probal izbrisat vse kar je od jave in nanovo naložit
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 02, 2013 8:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar, sem tudi jaz pa še vedno ne dela Very Happy

LP Rok
Nazaj na vrh
skalpel
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 03, 2013 11:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo sem zbrisal vse, kar je bilo od jave na računalniku in ponovno naložil Java JDK, in sedaj mi dela Dancing
Nazaj na vrh
papagaj93
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 03, 2013 12:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poskusil še enkrat, non stop mi javlja isto napako Sad še vedno iščem pomoč nekoga ki misli da bi znal porihtat zadevo.

LP Rok
Nazaj na vrh
siljo
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08
Aktiv.: 4.36
Kraj: Ribn'ca

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 03, 2013 4:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mogoče vse skupaj še enkrat deinstaliraj in si pomagaj s tem linkom:
http://developer.android.com/sdk/index.html
imaš eclipse+android sdk ..torej že ustrezno eclipse okolje, ki je prilagojeno androidu!

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni