www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Iščem visokonapetostni trafo König
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
schik
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 12 Apr 2013 11:38
Aktiv.: 0.02
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 11:45 am    Naslov sporočila:  Iščem visokonapetostni trafo König Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Malo sem že gledal po netu, ampak se na to ne spoznam najbolje in sem se odločil da se obrnem na vas če mi lahko pomagate.
Iščem namreč visokonapetostni trafo König MAT 33422. Kje bi se dalo to dobit v Sloveniji ali tujini v nekem normalnem roku?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lipa
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Sep 2009 9:39
Aktiv.: 3.83
Kraj: Lipa Beltinci

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 12:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HR7025, vprašaj mediatrade domžale.
schik
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je šifra nadomestka? Imam še nekaj šifer. Original šifra je ELDOR 1105.0878 tista ki sem pa napisal v prejšnjem postu je pa že nadomestek. Imam še nekaj šifer če so kaj v pomoč.
28026031
4-007-001
17016277
CS.V 3222
Nazaj na vrh
lipa
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Sep 2009 9:39
Aktiv.: 3.83
Kraj: Lipa Beltinci

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 1:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HR je drugi proizvajalec http://hrdiemen.com/reparation/flyback/scheme/7025
schik
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 12, 2013 1:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha. Pol to je ista zadeva samo od druge firme če prav razumem. Verjetno se shema ujema s tistim drugim? (se ne spoznam toliko na tole)
Nazaj na vrh
VinkoM
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 09 Avg 2013 11:27
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 8:50 am    Naslov sporočila:  Trafo Konig Odgovori s citatom

Pobrskaj malo po spletni trgovini www.impedanca.si. Jaz veliko kupujem tukaj in morda se najde tudi trafo zate....
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.93
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 9:17 am    Naslov sporočila:  Re: Trafo Konig Odgovori s citatom

VinkoM je napisal/a:
Pobrskaj malo po spletni trgovini www.impedanca.si. Jaz veliko kupujem tukaj in morda se najde tudi trafo zate....

Seveda....

Brick wall

Še ena prekrita reklama pa gre impdanca in ti na blok listo.

ip_impedanca.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  22.38 KB
 Pogledana:  26 krat

ip_impedanca.jpg

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.05
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 9:22 am    Naslov sporočila:  Re: Trafo Konig Odgovori s citatom

VinkoM je napisal/a:

Ha ha ha,... tip kupuje sam pri sebi.

Če ni skrivnost, kako maržo si pa nabiješ? Sem pogledal, pa si pri spajki dražji celo od farnell-a.

No kar me resnično moti je pa to, da imaš svoje potencialne kupce za butaste.

Torej butci pojdite na impedanco!

borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 11:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa menda ja ne? Kateri vam je bolj všeč, S-60-15 MeanWell za 43.04€ pri Farnellu, ali isti za 21.28€ pri tej Impedanci?

VinkoM, hvala, ker si se oglasil.
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 2:00 pm    Naslov sporočila:  Re: Trafo Konig Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:

Ha ha ha,... tip kupuje sam pri sebi.

Če ni skrivnost, kako maržo si pa nabiješ?

Heh, to me spominja na onega, ki je odprl oštarijo in SI delal hud biznis, potem pa razočaran ugotavljal, kam je šel denar...

Nič nimam proti raznoraznim impedancam, če me ima pa kdo za bedaka, pa...
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.05
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 2:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borber je napisal/a:
Pa menda ja ne? Kateri vam je bolj všeč, S-60-15 MeanWell za 43.04€ pri Farnellu, ali isti za 21.28€ pri tej Impedanci?

VinkoM, hvala, ker si se oglasil.

Borber zaradi tebe bomo tega uporabnika banali, ker se reklamira, to pa je na tem forumu prepovedano !

BobRock
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Nov 2012 22:47
Aktiv.: 0.14
Kraj: Cetličarna

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 2:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Eni imajo Visoko Inpedanco, Nekateri pa Nizko Toleranco Mr. Green Mr. Green
In prav je tako Exclamation

Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 3:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne mislim nikogar zagovarjat, toda, bedak si, če te nategnejo, torej......
Torej, ni v skladu s pravili foruma (prikrito reklamiranje) in tudi butasto je, da nekdo, ki ima domeno impendance napiše, da redno kupuje pri impendanci(imeti moderatorje za bebce Shame on you ).
Bilo bi polnoma enostavno, če bi podal link do predmeta, ki ga nekdo išče in bi bilo to to.
Enostavno bi se lahko oglasili (kanede @borber?) in v obvestila napisal nekaj takega: gospodje (eni smo še vedno tovariši), odprli smo trgovino, bla, bla, bla, dobrodošli! Seveda s privoljenjem adminov bi bilo to to!
V bran pa lahko napišem, namreč, potrebujem Max3232, katerega sem včeraj naročil preko farnella (0.8€ >=10 kos), toda v omenjeni trgovini je ta isti 0.84€(5 kos).
Obe ceni sta brez DDVja, če pa pogledam ceno tega Max-a po ostalih trgovinah v naši kuri, ostanem brez besed.
Torej, moje osebno mišljenje je, za več trgovin vemo, večja je konkurenca, ceneje za nas, torej, potrebujemo spisek vseh trgovin z elektroniko in to je to.
In seveda, komentarjev takih in drugačnih (popolnoma brez razloga in vsakršnih argumentov) bo tudi nekaj, kanede @BobRock in @satelitko ?

borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 4:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VinkoM, opravičujem ti se da sem zakrivil tvoj ban in se ti še enkrat zahvaljujem za link na novo internetno trgovino pa če prav tvojo.
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.06
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 4:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaka57 je napisal/a:

Torej, ni v skladu s pravili foruma (prikrito reklamiranje) in tudi butasto je, da nekdo, ki ima domeno impendance napiše, da redno kupuje pri impendanci(imeti moderatorje za bebce Shame on you ).

Tale stavek je povedal vse, kar sem želel sam.

Bi pa dodal, da se pri Impedanci DEJANSKO da dobit dobre cene za nekoliko večje količine (V bistvu so imeli praktično vedno (!) najboljše cene, kar sem povpraševal za kakšne večje količine (rang naročila 1000 eur+). moj kontakt je bil Gorazd Jug.), za hobi (par elementov) pa se jim ne da nekaj matrati in zgolj prepošiljajo robo iz farnella oz. če imajo kaj na lagerju. Ampak dovolj off-topica ...

LP, g

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Napajalniki, polnilci in baterije Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni