|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sailor Član

Pridružen-a: Sre 26 Nov 2003 21:38 Prispevkov: 698 Aktiv.: 2.95 Kraj: Ljubljana-Moste
|
Objavljeno: Pon Mar 29, 2004 6:13 pm Naslov sporočila: brezzicni zvonec 2 |
|
|
Reklame niso dovoljene!
/* Preberi pravila - pravilo številka 3! */
Saj ni za verjeti ....
Hudobni duh se je naselil v moje telo
in zdaj se ze predstavlja v mojem imenu ...
Kaj moremo, ko ne premoremo moderatorske sole,
niti izobrazba za to smer ni predpisana,
polozaje si izbirajo sami,
seveda pa tudi sankcijske ukrepe,
da bi se pa podpisali, jim na pamet ne pride
Potem se pa seveda lahko zgodi
da "vsemogocni" ne locijo
med posredovanjem informacije in reklamo ...
Dajte no mir mladi gospodje,
pamet v glavo, kdor to lahko naredi ...
Zame je ta primer zakljucen
in ne sprejemam nikakrsnih replik,
potrjujem pa, da sem tole napisal
lastnorocno jaz sam.
Pa radi se imejmo se naprej!
DD+ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Mar 29, 2004 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če replik ne sprejemaš ti, pa jaz ne morem brez nje! Jaz lastnoročno sem pobrisal vsebino. Pod ukrepe se sicer res nisem podpisoval, vendar ni problema, v bodoče bom naredil tudi to.
Pravila so napisana, mogoče ne najboljša, vendar takšna so. Lahko se o njih pogovarjamo in jih spremenimo če se izkaže za potrebno, vendar takšna kot so veljajo in se jih bomo držali. Prosil sem tudi za predloge imen novih moderatorjev - pa mi povej, koliko imen se je nabralo?
Če nekdo prilepi sliko artikla s ceno in navedbo prodajnih mest je to zame na prvem mestu reklama. Informacija bi bila, če bi bilo omenjeno sporočilo odgovor na povpraševanje.
V bistvu me zlivanje besa niti ne moti, ker glede na dosedanje izkušnje tule s foruma takšne odzive na restriktivne ukrepe že kar pričakujem. Mogoče še stavek glede "mladih gospodov" - star sem 36 let in zame so obiskovalci tega foruma enakovredni ne glede na to ali jih štejejo 17 ali pa 60! Sam posameznika vrednotim po prispevkih in znanju, ne pa po letih.
Se pa strinjam, da konflikti ne peljejo ravno daleč, z malo razumevanja in spoštovanja pravil jih bomo najlažje obšli.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Mar 29, 2004 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot je napisal frenki pravila so napisana ne glede na to koliko je kdo star (jaz jih imam 39) za vse enaka. Kakor moderatorji tako tudi člani se jih pač bomo držali. Popuščanja vsaj z moje strani ne bo. Vsak, ki se bo pravil držal je na forumu dobrodošel. Tistemu, ki ne ustrezajo pač ne rabi hodit na forum. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni