|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
skrga Neznanec

Pridružen-a: Pon 11 Avg 2008 16:41 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 7:57 pm Naslov sporočila: Inkrementalni dajalnik OMRON |
|
|
Pozdravljeni!
Kupujem rotacijski inkrementalni dajalnik s signali A in B ter resolucijo 500 p/r. Ta dajalnik mislim priklopiti na Unitronics M-90T. Najugodnejšo varianto sem našel na e-bayu, in sicer inkrementalni dajalnik Omron E6A2-CW5C 500 P/R. Žal z dajalniki nimam veliko izkušenj, zato ne vem ali je ta dajalnik kompatibilen s tem PLC-jem
Hvala, Lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hugo81 Član

Pridružen-a: Tor 02 Nov 2010 21:14 Prispevkov: 25 Aktiv.: 0.14 Kraj: st. Marie am zee
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naceloma so vsi PLCji sposobni prezvecit signale vseh enkoderjev. Drgac pa enkoderjev je malo morje od svetovno priznanih firm do lokalnih proizvajalcev. Vse odvisno od potreb, želja in načina vgradnje. Načeloma pa nemores zgrešiti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo povprašaj aly-ja in prečitaj njegove prispevke o tem. Eden takih prispevkov. Ta gospod je "globoko zakopan" v te stvari.
Od njega in njegovih prispevkov sem se dosti naučil in celo na enem od piknikov dobil brezplačen primerek, ki mi veselo služi. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni