www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

WiFi repetitor in težave z routerjemWRT260NL
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
flomaster
Član
Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49
Aktiv.: 0.96

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 05, 2013 6:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nisem poskusil z ročnimi nastavitvami, ker telemach dodeljuje IP dinamično, je označeno DHCP. Lahko bi poskusil z ročnimi nastavitvami, ker je IP dodeljen vedno isti, kot da bi bil statični IP naslov, ampak ga dodeljujejo dinamično. Pravkar sem spet naložil uradni firmware, danes že tretjič. Prosil bi te, če mi lahko pošlješ tvoj firmware, če ga še imaš na računalniku. Kakšen teden se bom trudil, potem pa bom obupal in ga nesel nazaj, dokler ga še lahko vrnem.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
borutkoz
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Apr 2005 16:20
Aktiv.: 0.31
Kraj: krško

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 06, 2013 1:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem preveril ampak žal več nimam. Sem pa pogledal in je še vedno na voljo ta verzija na njihovi strani.
Imaš pa wrt160nl ? Da ni slušajno wtr160n ?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
bolha95
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33
Aktiv.: 1.38
Kraj: Križe / Tržič

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 06, 2013 2:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DD-WRT ima poleg "uradne" različice na prvi strani še en kup drugih verzij

Najdeš jih tule:
http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/down.php?path=downloads%2Fothers%2Feko%2FBrainSlayer-V24-preSP2%2F

Jaz konkretno imam na svojem wrt-160nl naloženo različico 20548, ker mi določene zadeve z "uradno" verzijo niso delovale.

Nazaj na vrh
flomaster
Član
Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49
Aktiv.: 0.96

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 06, 2013 3:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Model routerja je WRT160NL, tako da sem pazljivo izbiral pri iskanju primernega firmwarea. Danes sem klical v trgovino kjer sem kupil in potožil o težavah in vprašal za nasvet, ker se že hvalijo s pomočjo. Svetovali so mi klic na servis Avtenta. Na servisu Avtenta so samo rekli naj pošljem na servis, pomoč pa so odrekli in še zelo aroganten odnos imajo, tako da sram jih bodi. Tekom dopoldneva je z original linksys firmwareom začelo delat, disk se je pojavil v omrežju, tudi nastavitve je bilo možno vpisovat (skupine in uporabniki), ampak ne z brskalnikom chrome ampak z IE, zelo zanimivo, nekaj v tem smislu sem ujel nekje na internetu, da so uporabniki imeli težave z vpisovanjem nastavitev z brskalnikom chrome. Zdi se mi, da udi original firmware ni tako grozno slab, saj router deluje stabilno, tako da mi je vlilo upanje, seveda bom poskušal še naprej z dd-wrt, ker ta firmware omogoča veliko več. Težave z diskom ni, priključil sem SAMSUNG M3 500GB 2,5" USB disk, ki je že pod 50€, nekateri uporabniki na netu so jokali, da ne zazna diska. Meni je disk zaznalo, le nastavitve ni bilo možno vpisat in zgleda zato ni bil viden v omrežnih mestih. Bom malo pobrskal in preizkusil različne verzije dd-wrt, vsem ki ste dali predloge in ki potrjujete dobro delovanje pa se lepo zahvaljujem, ker mi pomagate in vlivate upanje.
Nazaj na vrh
Mihc87
Član
Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2011 11:58
Aktiv.: 1.07
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 11, 2013 2:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po namestitvi ne pozabi na EF usmerjevalnika s tipko zadaj in postopkom 30/30/30.
Tako boš res prepričan, da je novi FW uspešno nameščen in da boš lahko delal kot je potrebno...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> VF tehnika in sistemi radijskih zvez Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni