|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
flomaster Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49 Prispevkov: 141 Aktiv.: 0.96
|
Objavljeno: Čet Sep 05, 2013 6:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem poskusil z ročnimi nastavitvami, ker telemach dodeljuje IP dinamično, je označeno DHCP. Lahko bi poskusil z ročnimi nastavitvami, ker je IP dodeljen vedno isti, kot da bi bil statični IP naslov, ampak ga dodeljujejo dinamično. Pravkar sem spet naložil uradni firmware, danes že tretjič. Prosil bi te, če mi lahko pošlješ tvoj firmware, če ga še imaš na računalniku. Kakšen teden se bom trudil, potem pa bom obupal in ga nesel nazaj, dokler ga še lahko vrnem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borutkoz Član

Pridružen-a: Sre 20 Apr 2005 16:20 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.31 Kraj: krško
|
Objavljeno: Pet Sep 06, 2013 1:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem preveril ampak žal več nimam. Sem pa pogledal in je še vedno na voljo ta verzija na njihovi strani.
Imaš pa wrt160nl ? Da ni slušajno wtr160n ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bolha95 Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.38 Kraj: Križe / Tržič
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
flomaster Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49 Prispevkov: 141 Aktiv.: 0.96
|
Objavljeno: Pet Sep 06, 2013 3:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Model routerja je WRT160NL, tako da sem pazljivo izbiral pri iskanju primernega firmwarea. Danes sem klical v trgovino kjer sem kupil in potožil o težavah in vprašal za nasvet, ker se že hvalijo s pomočjo. Svetovali so mi klic na servis Avtenta. Na servisu Avtenta so samo rekli naj pošljem na servis, pomoč pa so odrekli in še zelo aroganten odnos imajo, tako da sram jih bodi. Tekom dopoldneva je z original linksys firmwareom začelo delat, disk se je pojavil v omrežju, tudi nastavitve je bilo možno vpisovat (skupine in uporabniki), ampak ne z brskalnikom chrome ampak z IE, zelo zanimivo, nekaj v tem smislu sem ujel nekje na internetu, da so uporabniki imeli težave z vpisovanjem nastavitev z brskalnikom chrome. Zdi se mi, da udi original firmware ni tako grozno slab, saj router deluje stabilno, tako da mi je vlilo upanje, seveda bom poskušal še naprej z dd-wrt, ker ta firmware omogoča veliko več. Težave z diskom ni, priključil sem SAMSUNG M3 500GB 2,5" USB disk, ki je že pod 50€, nekateri uporabniki na netu so jokali, da ne zazna diska. Meni je disk zaznalo, le nastavitve ni bilo možno vpisat in zgleda zato ni bil viden v omrežnih mestih. Bom malo pobrskal in preizkusil različne verzije dd-wrt, vsem ki ste dali predloge in ki potrjujete dobro delovanje pa se lepo zahvaljujem, ker mi pomagate in vlivate upanje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mihc87 Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2011 11:58 Prispevkov: 189 Aktiv.: 1.07 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 11, 2013 2:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po namestitvi ne pozabi na EF usmerjevalnika s tipko zadaj in postopkom 30/30/30.
Tako boš res prepričan, da je novi FW uspešno nameščen in da boš lahko delal kot je potrebno... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni