www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

offtopic

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
flomaster
Član
Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49
Aktiv.: 0.96

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borber je napisal/a:
VolkD je napisal/a:
borber je napisal/a:
Bom kar tukaj vprašal, se malo vrinil. Ali je dovoljeno v novih skovankah uporabiti besede iz narečij?

V novih skovankah je dovoljeno vse. Je pa pravilno vprašanje, če se novo skovanko sme uporabljati po pravilih SSKJ. Če je skovanka lastno ime, potem ja, sicer pa ne.

Ti to na pamet?

Očitno je borber želel malo vrniti stavek Very Happy
VolkD je napisal/a:
borber je napisal/a:
Linije so pa 90 ohmske...

Ti to na pamet?

Osebno obračunavanje sicer ne spada na forum, ampak moderator si lahko dovoli več kot ostali, če hoče in o tem preprosto ne bomo debatirali, ker se po pravilih ne sme in je zadeva tako preprosto zaključena.
Izpostavil in pohvalil bi člana cerovac_i, ki se resnično trudi in zelo lepo razumljivo piše, čeprav sam trdi, da mu ne gre najbolje. http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=36597&start=41 če bi vsi pisali tako lepo, potem tale tema sploh ne bi obstajala. Sramota današnjega časa je veliko slovenskih mladih, ki ne znajo ali nočejo pisati tako lepo razumljivo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 11:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

flomaster je napisal/a:

Očitno je borber želel malo vrniti stavek Very Happy
VolkD je napisal/a:
borber je napisal/a:
Linije so pa 90 ohmske...

Ti to na pamet?

Osebno obračunavanje sicer ne spada na forum, ampak moderator si lahko dovoli več kot ostali,,,,,.

Res je. In zdaj moram še obrazložiti zakaj, čeprav mi nebi bilo treba.

Forum naj bi služil izmenjavi znanja. Če jaz nekomu rečem, da je to tako in pika, potem sem ga naučil to, da si neko stvar zapolni na pamet. Dejanskega znanja pa mu nisem dal. Sem le povedal, da jaz to obvladam in pika.
Nekaj povsem drugega bi bilo napisati preprosto korelacijo med debelino TIV, širino voda in epsilon konstanto materiala.
Za povrh je bil odgovor (program je to izračunal), tak, da ga lahko mirno prevedem v "ti pa tega programa ne da nimaš, tudi slišal če nisi zanj", čeprav je zadeva enostavna do te mere, da je rešljiva z osnovno šolsko matematiko.

flomaster
Član
Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49
Aktiv.: 0.96

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 11:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ej, to je pa zame raketna znanost, se ne razumem v te stvari, jaz sem videl samo: "Ti to na pamet?" in ne vem kaj imata vidva z borberjem Smile
Ampak tole pa res ne bi bilo treba brisat: "Izpostavil in pohvalil bi člana cerovac_i, ki se resnično trudi in zelo lepo razumljivo piše, čeprav sam trdi, da mu ne gre najbolje. http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=36597&start=41 če bi vsi pisali tako lepo, potem tale tema sploh ne bi obstajala. Sramota današnjega časa je veliko slovenskih mladih, ki ne znajo ali nočejo pisati tako lepo razumljivo."

A bi lahko dal to nazaj? prosim Pray
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 11:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

flomaster je napisal/a:
Ampak tole pa res ne bi bilo treba brisat: "Izpostavil in pohvalil bi člana cerovac_i, ki se resnično trudi in zelo lepo razumljivo piše, čeprav sam trdi, da mu ne gre najbolje. http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=36597&start=41 če bi vsi pisali tako lepo, potem tale tema sploh ne bi obstajala. Sramota današnjega časa je veliko slovenskih mladih, ki ne znajo ali nočejo pisati tako lepo razumljivo."

A bi lahko dal to nazaj? prosim Pray

Najbolje da samo ta del napišeš ponovno.
Se pa s teboj močno strinjam. Še posebej gre ta pohvala zato, ker ni ravno naše gore list!
Drugače je pa tako, da jaz mnogokrat dam kako pripombo, če kdo preveč na hitro odpravi z razlago. En primer imaš tule. No tokrat je avtor drug in je kritiko sprejel pozitivno.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni