|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Pon Sep 23, 2013 9:20 pm Naslov sporočila: Zapiski Mat 1., 2. za prvi letnik elektro faksa |
|
|
Živjo!
Zanima me, če ima kdo zapiske za matematiko 1 in 2 iz elektro faksa (Lj). Vpisal sem se v 1. letnik, pa se bojim, da mi bo manjkalo podlage za ta predmet, saj bom moral zaradi službe večino predavanj "špricat".
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.57 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Sep 23, 2013 9:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo tule na moji strani imaš vse to in še več. Upam, da pride prav, je pa konkretno za UNI.
Sicer ne vem kot kaj si vpisan, ampak vaje, kot so recimo avditorne pri Mat 1 in Mat 2, ter poleg tega še laboratorijske pri Mat 2 so obvezne. Seveda so vaje obvezne tudi pri drugih predmetih, a ne vseh.
Drugače si pa poglej obe Pernetovi skripti za Mat 1 in 2, sta obe dostopni na internetu. Notri je na kratko povzeta snov in pa rešene naloge.
PS: Nekatere nerešene naloge sem/smo rešil-/i, le popravkov še nisem naložil. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rok245 Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2008 7:54 Prispevkov: 131 Aktiv.: 0.63 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 23, 2013 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen,
če boš imel za pradavatelja Prof. Hafnerja je še boljše da ne hodiš...
Ima pa Asistent dr. Andrej Perne skripto vaj na internetu:
Mat I.
Mat II.
Prejšnje leto je imela Melita Hajdinjak (asistentka) na svoji domači strani tudi vse razlage z vajami. Zelo pametno je hoditi tudi k njej na vaje, če neznaš teorije. Če znaš teorijo (ker včasih zelo na dolgo razlaga), pa je po mojem mnenju bolje hoditi k Pernetu ker se posveti bolj nalogam.
LP,Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.63 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Sep 23, 2013 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moram pogledat po fasciklih na Jesenicah... nekaj je shranjeno. Bi znalo bit pri roki, ker je bil to skortaj zadnji predmet, ki sem ga delal
Spomni me še kaj  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Pon Sep 23, 2013 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ooo...
Hvala vsem!
Ja, na vaje bom itak hodil. Tukaj ni debate. Kar pa se predavanj tiče, me pa najbolj skrbi matematika, saj sem na tem področju bolj bos, pa od srednje šole je že 16let, na VSŠ pa nismo imeli matematike.
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.94 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Pon Sep 23, 2013 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Drugače pa so še tule.
Pretežno so za univerzitetni študij. _________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2751 Aktiv.: 13.23 Kraj: Vrhnika
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.00 Kraj: Medvode
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni