|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 3:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem tudi danes šel pogledat. Malo me je vse skupaj razočaralo. Nekaj stvari sicer je, da si napašeš oči. Predavanja so bolj za začetnike (vsaj današnje reklamiranje Bascoma mi je tako zgledalo), pick&place mašine so vse mirovale (vsaj enkrat bi rad videl, kaj pomeni >100k kosov na uro), Conrad in SE sta imela bolj prazne štante, Keilove plate, ki jih ponujajo so sicer zanimive, a kaj ko nimam tako globokih žepov, ipd. Potem pa je še en kup stvari, ki pa se jih uporablja samo v industriji in so bile zelo slabo ali nič predstavljene. Tisto kar pa bi kupil, pa ponujajo samo za business. Malo se sprašujem, katera je sploh ciljna publika za ta sejem... _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.40 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 4:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem ravnokar iz sejma. Strinjam se z neoTO-jem. Za ogledati je bilo bolj malo. Mislil sem da je vsega skupaj več, a ni tako. Edina dobra novica je bila pri "štantu" conrada. Izvedel sem namreč da bo v kratkem imel slovenski Conrad enake cene kot ga imata avstrijski in pa nemški.  _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 5:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
trobida je napisal/a: |
Izvedel sem namreč da bo v kratkem imel slovenski Conrad enake cene kot ga imata avstrijski in pa nemški.  |
Jaz imam že katalog... Na elektro-n forumu se je pred kakega pol leta registriral uporabnik tConRD (ali nekaj podobnega) in so reklamirali novo Conrad zastopništvo iz Grosupelj. Cene so res bolj avstrijsko-nemške, še vedno pa conradove. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.36 Kraj: Ribn'ca
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
no jaz sem bil na sejmu elektronika mislim, da od 1983 in vse naprej, niti 1x nisem falil (uf sem že star) hehe
no letos sem prvič spustil zadevo, ker pač nisem imel časa!
Pa vidim nisem nič zamudil!
p.s.
je pa bilo že zadnji 2 leti videti, da bo kmalu vsega konec! _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
primozsu Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 9:11 Prispevkov: 412 Aktiv.: 1.73 Kraj: MB - Šentjur
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 9:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem bil danes tam. Če nebi bilo šolarjev, nas verjetno nebi bilo več kot dva ducata. Kolikor pa je bilo videti, je največje zanimanje bilo pri štantu AX elektronike. Temu je verjetno pripomoglo zastonj pivo. (Vedo kako nas privabiti ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.88 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 10:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kakorkoli.. baje je več kot 1000 obiskovalcev.
Z sejmom, ki je bil pred leti se ta sejem ne more primerjati. Je pa treba vedeti, da je bil tisti semenj zelo evropsko, celo svetovno naravnan. Ta pa je bolj lokalnega značaja.
1000 obiskovalcev je vsekakor lepa številka. In upam da dovolj velika, da bo semenj imel pozitiven ekonomski pogled v tolikšni meri, da ga bomo videli tudi naslednje leto. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70607.66
|
Objavljeno: Pet Sep 22, 2006 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ch4N93 Član

Pridružen-a: Tor 21 Jun 2005 0:21 Prispevkov: 58 Aktiv.: 0.24 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Ned Sep 24, 2006 7:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pir je bil dober, pršut tudi, zvedel sem za zanimivo izvedbo hlajenja piva ter videl dvorano Zlatorog. Hostese tudi niso bil slabe.
A da je bil sejem?
[/sarcasm off]
Predstavnik AX elektronike mi je dejal, da so z obiskom zadovoljni. Še največ sem izvedel na štantu ISKRAtel-a (beri: drugi se niso kaj preveč ozirali na študente).
Drugače pa upam, da bo sejem spet zrasel v to, kar je bil nekoč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni