|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Sep 27, 2013 10:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem ročnih ur je v tem, da so popolnoma neuporabne. Vsak ima mobitel in uro na njem. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.89 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Sep 27, 2013 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Problem ročnih ur je v tem, da so popolnoma neuporabne. Vsak ima mobitel in uro na njem. |
Sam nisem suženj telefona, zato nosim uro  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Sep 27, 2013 10:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
VolkD je napisal/a: |
Problem ročnih ur je v tem, da so popolnoma neuporabne. Vsak ima mobitel in uro na njem. |
Sam nisem suženj telefona, zato nosim uro  |
Mene mnogokrat ni za dobiti na telefon, ampak ko se to zgodi, nočem biti niti suženj ure,... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Sep 28, 2013 9:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Po moje sploh ni finta v tem ali si suženj tega ali onega. Jaz recimo nočem biti suženj ure, ker me moti, če je vedno na roki. S telefonom je lažje - na uro pač ne pogledam, če nočem, če pa nočem biti suženj telefona, ga preklopim na letalski način. S tem postanem nedosegljiv, a kljub temu obdržim poleg ure še vse ostalo, kar rabim na njem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni