www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Diplomska naloga na temo LPC2138
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.31

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 14, 2006 11:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Huh? To si cudno napisal. Vsaka diplomska je objavljena in javno dostopna. V nasprotnem primeru ne mores diplomirat.

Avtorske pravice ... to je pa druga zgodba.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Hudogriz
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jun 2006 19:08
Aktiv.: 0.10

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 15, 2006 10:15 am    Naslov sporočila: icon_impressed  Odgovori s citatom

Hja res sem se čudno izrazil...

Kaj jaz vem, ali so to avtorske pravice, ali trema pred javnostjo, pred kritikami,... kajti veliko študentov drži svoje kopije (v elektronski obliki) diplomskih nalog doma. V njih so pa velikokrat opisane kake zelo zanimive rešitve banalnih problemov. Ravno to meni predstavlja zanimivo branje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
/\/\ /\/\
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 14 Sep 2006 17:28
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 15, 2006 12:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri nas na tehnični fakulteti v MB si lahko dostopaš do vsake diplome. Knjižničarka tudi dovoli, da si skopiraš kar pač potrebuješ. Tako, da s tem ni problema. Drugače so pa vse diplome, ki imajo UDK v cobiss bazi.

Mogoče bom tudi mojo tukaj objavil, se navezuje na alešovo diplomo, opisuje pa uporabo RTOS-ov na ARM7 platformi (precej teorije in nekaj primerov).
Nazaj na vrh
andre
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 15:16
Aktiv.: 0.02
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 25, 2006 5:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako da ne [slovenščina je zame španska vas] vidt diplome?
Nazaj na vrh
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 25, 2006 7:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zato ker ne znaš brati pravil.
AlesH
Član
Član

Pridružen-a: Pon 20 Mar 2006 21:20
Aktiv.: 0.07

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 26, 2006 11:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za vse, ki si ne morajo naložiti datoteke, še alternativni naslov:

http://www.publikacije.net/Category/62-In%9eenirstvo/95

Bp Aleš
Nazaj na vrh
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.65
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 14, 2006 3:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede na to, da je tale ARM postal kar popularen na FE, bo verjetno kmalu cel kup diplom na to temo.

V bliznji prihodnosti vsaj moja in se od enega kolega ...
Nazaj na vrh
Freaky
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 18 Dec 2006 14:21
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 23, 2006 5:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Sem še nov v temle ARM-u. Tale diploma se mi zdi super, ker začetniku da dobre osnove, ki jih je najtežje dobiti oziroma izluščiti iz splošne literature.

LP
jurij
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni