www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
miso-kramberger
Član
Član

Pridružen-a: Sob 10 Mar 2012 22:31
Aktiv.: 0.59
Kraj: Maribor = 2. mesto v SLO !

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 01, 2013 1:56 am    Naslov sporočila:  L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI Odgovori s citatom

Licitiram dve knjigi iz strokovne literature za študente: REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI, Dr.Ing. BORIS APSEN v izdaji Tehnička knjiga Zagreb, pvi del (273+208 stani, v trdi izdaji)..
Licitira se od 10E in viša po 1E ali +- po želji. Licitacija traja do 10.10.2013 do 22 ure.
Cena za kos=10,00.-.

Knjige za prodajo-1.jpeg
 Opis:
 Velikost datoteke:  654.9 KB
 Pogledana:  4 krat

Knjige za prodajo-1.jpeg

knjige za prodajo-2.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  908.04 KB
 Pogledana:  1 krat

knjige za prodajo-2.jpg

miso-kramberger
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 09, 2013 8:59 pm    Naslov sporočila:  L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI Odgovori s citatom

Oglas ni več aktualen !
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.55
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 09, 2013 9:15 pm    Naslov sporočila:  Re: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZA Odgovori s citatom

miso-kramberger je napisal/a:
Oglas ni več aktualen !
Saj še ni 10.10. !?
MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.01

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 09, 2013 10:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Eh, kot mu piše: trgovec.
Pa je bil menda RTV servisant, torej ima znanje elektronike. Celo inženir te stroke naj bi bil... Njegov prispevek forumu pa je? Kup oglasov in nič pomoči.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
miso-kramberger
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 11, 2013 12:11 am    Naslov sporočila:  L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADAC Odgovori s citatom

Res še ni bil 10.10.2013 ob 22,00, ko sem prekinil licitacijo. A je po knjigi prišel študent elektro fakultete, ki me slučajno pozna in ju za svoj študij nujno potrebuje! Sicer pa se do sedaj ni nihče drug zanimal zanju in sem ju zato oddal njemu!
Oglas ni več aktualen ! Saj še ni 10.10. !? je napisal: Jaka57
Danes pa je že 12.10.2013!
MadMax-u pa sporočam, da je res, kar sem napisal, a ker sem žal že 10. let v pokoju, ne vem, če lahko komu še kaj pametnega novega svetujem ali kako pomagam, če me za to nihče niti ne vpraša! Sedaj lahko le še prodajam vse iz moje nostalgije in starin, ki so mi še ostale, ali ne!?

miso-kramberger
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 11, 2013 1:40 am    Naslov sporočila:  L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI Odgovori s citatom

Moje pravičilo ! Da ne bo več nepotrebnih komentarjev, se opravičujem. Ugotovil sem namreč, da datum na moji ročni uri prehiteva za en dan, torej je bil najverjetneje v tem problem za zmedo ! Sem ga že popravil in hvala za vsa dobronamerna opozorila !
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.55
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 11, 2013 8:35 am    Naslov sporočila:  Re: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZA Odgovori s citatom

......Ugotovil sem namreč, da datum na moji ročni uri prehiteva za en dan, torej je bil najverjetneje v tem problem za zmedo !.......
Si pa našel za lase privlečen izgovor, še dobro da se prispevkov ne da brisati Very Happy .
Ja, tgovcem ne gre verjeti, dokazano te bodo nategnili, če bodo le imeli možnost Twisted Evil

MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.01

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 11, 2013 6:39 pm    Naslov sporočila:  Re: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZA Odgovori s citatom

....
MadMax-u pa sporočam, da je res, kar sem napisal, a ker sem žal že 10. let v pokoju, ne vem, če lahko komu še kaj pametnega novega svetujem ali kako pomagam, če me za to nihče niti ne vpraša! Sedaj lahko le še prodajam vse iz moje nostalgije in starin, ki so mi še ostale, ali ne!?

Glej, tukaj je forum kakršnega vidiš. Ogromno debat (na desettisoče!!!), kjer si pomagamo večinoma prav z nasveti. Verjamem, da si v večini že malce zarjavel in ne več na tekočem, ne pa v popolnoma vseh.
Če bi imel namen, bi pomagal. So tudi vprašanja recimo glede oživljanja naprav na elektronke, kar je natanko tvoje področje, glede na to kako si se opisal. Vsak ima neko znanje. Četudi iz prejšnjega stoletja. Pravzaprav je tisto še bolj redko in cenjeno. Deljenje znanja z okolico in prenašanje na mladi rod je spoštovanja vredno, tebi se pa tukaj ne ljubi drugo kot oglase pisat.
A res pričakuješ, da bi te pa kdo cukal za rokav in fehtal za znanje (pa sploh nihče ne ve kaj obvladaš) ob tem, da nisi spesnil niti enega samega samcatega prispevka izven rubrike malih oglasov!?!?
Konec koncev niti na vprašanja zainteresiranih glede zadev katere prodajaš ne odgovarjaš!
Skratka, če bi imel namen, bi pomagal, ne pa iskal izgovore kot je bil tale, med ostalimi.

Glede tvoje prisotnosti tukaj so pa moderatorji neverjetno tolerantni, da te še niso pospremili stran.
V pravilih na vrhu oddelka malih oglasov je lepo navedeno:
Citiram:
* oglaševanje je dovoljeno aktivnim članom. Uporabnik, ki se bo registriral na forum z namenom oglaševanja bo odstanjen. Oglas pa obrisan.
Kje se torej vidiš?
Očitno so pravi naslovi zate bolha.com, salomon.si, podarimo.si in podobni, namenjeni izključno oglaševanju.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni