www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

USB 3.0 HDD Hard Drive External 2.5 Inch SATA HDD box

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.49
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 15, 2013 11:28 pm    Naslov sporočila:  USB 3.0 HDD Hard Drive External 2.5 Inch SATA HDD box Odgovori s citatom

Pred časom sem kupil dve tele škatlice http://www.buyincoins.com/item/8382.html črno in alu barvo.

Sedaj sem hotel to uporabiti --- ba ne gre. V črni sem nahecal, da prepozna 7 Gb v sivi pa 70 Gb (v štartu pa mi je samo 700Mb.

Predvidevam da sta slab ali fuč komunikacijski čip ker direktno na kablu prepozna polnih 750 Gb prostora.

Ali kdo pozna zanesliv Box v katrega bi lahko vtaknil ta disk. b iga pa rad uporabil saj ima ''dobre mere'' 750 GB 7200 rpm SATA 3 ?

Tele pa če se kdo želi igrati z njimi podarim.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mihc87
Član
Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2011 11:58
Aktiv.: 1.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 16, 2013 7:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam doma od Fantec-a ALU-25U3 v srebrni/alu barvi in deluje super. Če se ne motim imam notri 1TB disk in dela brez napak...
Sicer te škatlice so sedaj že kar poceni Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 1 dni