www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Gemini CDX 2400 - display

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Borut Talian
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 03 Avg 2013 17:43
Aktiv.: 0.04
Kraj: Mlajtinci

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 15, 2013 11:02 pm    Naslov sporočila:  Gemini CDX 2400 - display Odgovori s citatom

Iščem display za Gemini CDX 2400. Z uradnim zastopnikom iz MB si ne morem kaj veliko pomagati, ker ... Pozno kdo kakšnega drugega zastopnika - serviserja?

lp B

Gemini CDX 2400.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  32.33 KB
 Pogledana:  44 krat

Gemini CDX 2400.JPG

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70623.53

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 15, 2013 11:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Borut Talian
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 19, 2013 7:56 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gre povsem za namensko zadevo. Po mojem je drugi sploh nimajo. Tudi "zastopnik" (bolj samo prodajalec, ki ima napisano, da zastopa 20, 30 raznih firm), izgleda, ne dobi odgovora od svojih dobaviteljev. Vsaj tako pravi, ko ga pokličem vsak mesec.

Misliš, da bi po kodah na samem displayu lažje našel? Sam sem malo iz elektronike ven.
Nazaj na vrh
kangoo
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 15 Apr 2012 8:21
Aktiv.: 0.05
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 19, 2013 8:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj je pa narobe s displayom?
Nazaj na vrh
Borut Talian
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 19, 2013 9:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vidi se skoraj nič. Gledati moraš pod raznimi koti, da lahko sploh kaj prebereš.
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.86
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 19, 2013 9:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Borut Talian je napisal/a:
Ne vidi se skoraj nič. Gledati moraš pod raznimi koti, da lahko sploh kaj prebereš.

Glede na simptome bi rekel da je kaj narobe z samo osvetlitvijo in se da mogoče z malo truda popraviti v domači delavnici. Preveri zunanje elemente za osvetlitev.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70623.53

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 19, 2013 1:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Borut Talian
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 19, 2013 1:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zaenkrat hvala! Stvar je prosta za vikend (aerobika), drugi teden vzamem domov in malo pogledam.
Nazaj na vrh
Borut Talian
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 03, 2013 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Končno je prišla stvar do mene. Desnemu je res crknila le osvetlitev. Originalne LED diode nisem imel, popraviti sem moral, ker jo lastnica po praznikih rabi, pa sem dal notri 2 LED diodi iz svetlobnega traka. Very Happy Očitno sta malo svetlejši.

Problem pri levi strani pa ostaja. Pravilno prikaže, ko nima CDja, ko je odprt, zatakne pa se, ko potisneš CD v player. Zvok dela normalno, display pa zataji,

Sedaj sem brez idej, zdi se mi, da ni display problematičen. Zamenjati ga nisem mogel, ker je zalotan. Kar je možno, sem med seboj zamenjal, a plošča, na kateri je procesor, diplay, ... je enota za sebe, velika kašne 16x8 cm.

Gemini-popravljen m1.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  44.87 KB
 Pogledana:  3 krat

Gemini-popravljen m1.JPG

Gemini-popravljen m2.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  41.77 KB
 Pogledana:  0 krat

Gemini-popravljen m2.JPG

Gemini-popravljen m3.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  41.23 KB

Gemini-popravljen m3.JPG

Gemini-popravljen m4.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  45.45 KB

Gemini-popravljen m4.JPG

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni