Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Pet Sep 29, 2006 8:48 pm Naslov sporočila: Kje kupujete plošče prevlečene s fotolakom? |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me kje kupujete plošče prevlečene z fotolakom. V Conradu se mi zdijo kar drage, pa še majhne so po vrhu. Bi se jih dalo kje dobiti kaj ceneje?
Hvala! _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Sep 29, 2006 11:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
V Žarnici v Celju po okol 800SIT na ploščo (predvidevam, da jih pa kupujejo oni tudi v Conradu...). Ponavadi ugotovim, da jo rabim takoj in mi je to edina možnost... Imam pa s tistimi iz HTEja zelo slabe izkušnje. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.12 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 1:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odpadni kosi na sejmu v Pordenonu. Dobra kvaliteta in zelo ugodno so. Ce mi pa jih vmes zmanka pa od conrada. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mam eno vprašanje kda pa si tile sejmi v Pordenonu! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 4:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz tega ne vem. Prvič slišim za te sejme  _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 5:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kupujem v HTE pa sem kar zadovoljen, edino cena mi ni nič všeč. Bom moral presedlati na fotolak in pečico. Problem je, da nimam pečice. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matijap Član

Pridružen-a: Sob 05 Jun 2004 23:24 Prispevkov: 230 Aktiv.: 0.97 Kraj: Žirovnica, LJ
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 7:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi brez pečice gre kar zadovoljivo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri Conradu in @Rebru ... drugje so se mi zamerile zaradi kvalitete in cene. Pred pol leta so mi v eni LJ trgovini prodajali euro-format po 2k2 sit ... in to s spraskanim lakom - neuporabne.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 9:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
trobida je napisal/a: |
Tudi jaz tega ne vem. Prvič slišim za te sejme  |
Več o tem TU
Precej zanimivih stvari (pa tudi krame) se dobi tam  _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Sep 30, 2006 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fotolak p501 je tako enostavno nanesti na ploščico, da ni prav nobene potrebe, da bi človek dvignil rit in se odpeljal od doma. Z malo iznajdljivosti, bi lahko, kot marsikatero drugo stvar, naredili skupinski nakup nekaj literskih steklenic in potem to razdelili med zainteresirane po 1 dl. To je namreč količina, ki je v enem letu še nisem uspel porabiti!
Za kvaliteten nanos tega laka NE potrebuješ pečice. Najbolj bistveno je, da lak naneseš v dovolj tankem sloju. Tudi nestrpen ne smeš biti. Lak se pri sobni temperaturi suši manj kot 2 ure.
Material za izdelavo tiskanin tudi nebi smel biti problem (na pikniku sem razdelil prek 5kg FR4 free). Bakreno površino očistiš popolnoma mehansko - z "plastično" gobico namenjeno za gospodinjstvo (ker sem len sem jo zrezal in namontiral na vijak, ki se potem vrti v stebrnem vrtalnem stroju).
PS.: Gre tudi brez lenobe - pardon : stebrnega vrtalnega stroja . _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Ned Okt 01, 2006 10:08 am Naslov sporočila: |
|
|
iskra je napisal/a: |
trobida je napisal/a: |
Tudi jaz tega ne vem. Prvič slišim za te sejme  |
Več o tem TU
Precej zanimivih stvari (pa tudi krame) se dobi tam  |
Kaj tile sejmi se odvijajo skozi celo leto? Če bo kdo kaj šel tja mi naj javi na ZS! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.12 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Ned Okt 01, 2006 10:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Za nas zanimiva sta dva sejma. Pomladni okoli 1. maja ter jesenski (tale)
Jaz hodim dol ze ogromno let in vedno se najde kaj pametnega. Kaksno leto bolj, kaksno manj....
Hodi pa tudi kar nekaj ljudi iz tvojih koncev. Malo se pozanimaj pri kaksnem kolegu radioamaterju. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Okt 01, 2006 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Na teh semnjih se dobi svega in svačega, od smeti do zelo uporabnih stvari. Vse je stvar tega, kaj potrebuješ, kakšne ideje imaš.
Na tak semenj ne smeš iti z idejo, kaj boš kupil. Tega namreč običajno ne bo tam. Semenj ni trgovina !!
Je pa semenj prilika dobrega nakupa. Če jo boš reliziral je odvisno od več stvari. Od tega koliko časa imaš, da lahko voziš več projektov paralelno, pa do znanja, ki ga imaš trenutno s seboj.
V današnjem času se izplača imeti s seboj telefon z dostopom do interneta. Tako lahko kaj hitro vidiš, če podatki za stvari, ki te zanimajo dostopni. Tudi AVO meter je skoraj nepogrešljiv. Ker ga vedno pozabim vzeti, se redno dogaja, da imam po obisku semnja enega več na zalogi
Izplača se imeti s sabo tudi kako "živo znanje". Človeka z izkušnjami s področja elektronike. Tako ga lahko stalno cukaš za rokav... Na ta način lahko kupita večje količine in dosežeta ugodnejšo ceno.
No jaz ne bom kaj dosti kupoval. Razmišljam celo, če nebi počasi organiziral semenj kar na svojem dvorišču.
BTW: Me kdo vzame s seboj ? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sulc Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34 Prispevkov: 473 Aktiv.: 2.00
|
Objavljeno: Ned Okt 01, 2006 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bo kdo šel na sejem novembra z lastnim prevozom iz Ljubljane ali okolice ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Ned Okt 01, 2006 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni se jesenski bolj dopade (je manjši pa tudi cenejši). Je pa tako kot pravi VolkD če ne paziš imaš kamlu doma "robe" za en sejem .
Ha Darko, ideja sploh ni slaba o "NAŠEM "sejmu ! Če bi nekje organizirali naš sejem in bi vsi prinesli odvečne stvari in si jih tam izmenjali , mogoče pa bi potem postale celo UPORABNE! _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|