|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
servant Neznanec

Pridružen-a: Pon 19 Avg 2013 23:11 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pon Nov 11, 2013 11:08 pm Naslov sporočila: Test |
|
|
I have do be active. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
servant Neznanec

Pridružen-a: Pon 19 Avg 2013 23:11 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pon Nov 11, 2013 11:10 pm Naslov sporočila: Re: Help |
|
|
servant je napisal/a: |
I come from germany and need the pictures from the voltcraft vc 220 in large size.
Thanks and greating |
jnkjn |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 2:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali se takih in podobnih postov, ko nekdo zasmeti forum, ne da fizično pobrisat? _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 3:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda se da, a nisi opazil? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 3:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prav zanima me, če tile modeli s temi posti zvišajo aktivnost do želenega nivoja...
(v resnici sem tole napisal zato, da bom videl, če se objava šteje v število napisanih prispevkov.. ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
Prav zanima me, če tile modeli s temi posti zvišajo aktivnost do želenega nivoja...
(v resnici sem tole napisal zato, da bom videl, če se objava šteje v število napisanih prispevkov.. ) |
Se šteje. Ampak samo dokler je tu. Če jo izbrišem se ne šteje več.  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 4:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Seveda se da, a nisi opazil? |
Seveda, že nekaj časa nazaj
Dopoldan, ko sem hotel pogledati sveže diskusije, so bili napisani sami lisjaki ipd., zato sem to napisal, kajti prikazuje se tudi tisto, kar je v smeteh  _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Nov 20, 2013 5:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
protoncek je napisal/a: |
Se šteje. Ampak samo dokler je tu. Če jo izbrišem se ne šteje več.  |
Aha, super. Pri meni sem videl, da se šteje, ja. Je pa fino, če to lahko "uničiš" z brisanjem, kot praviš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gosha Član

Pridružen-a: Čet 13 Jun 2013 1:19 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.08 Kraj: Nis, Srbija
|
Objavljeno: Pon Dec 02, 2013 3:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Test. Samo da isprobamo kako radi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sime Član

Pridružen-a: Tor 04 Mar 2008 16:33 Prispevkov: 55 Aktiv.: 0.26 Kraj: Žužemberk
|
Objavljeno: Sre Dec 04, 2013 3:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vidim da se je prejšnja tema zaklenila. No, to je moj zadnji "post" s tega uporabniškega imena.
borber in ostali... hvala za podporo. Točno tako kot si dejal: Zakaj lahko novinec po treh dneh in enem napisanem sporočilu odpre priponko, jaz pa je po desetih napisanih sporočiloh v zadnjem mesecu še vedno ne morem.
Protonček.. Svoje sem povedal, pravtako pa ne visim na računalniku cel dan in klikam F5 na forumu elektronik, zato ne morem ažurno sodelovati v debati in nabirati sporočila.
Kot drugo, se je debata začela na temo povratnikov in ne srednješolcev ki jih omenjaš.
Pa vendar pravila so pravila. Naredil sem nov račun pod up. imenom "Sime."
V rubriki malo za šalo, lahko preberete najnovejši vic, že čez 3 dni pa bom veselo vlekel priponke in sodeloval na licitacijah.
Čeprav je priokus bedast, saj se bom na forumu pojavil kot popolnoma nov in zelen uporabnik, pa vendar.
Lep pozdrav vsem skupaj! _________________ Kaj se zgodi ko Chuck Norris prdne v vtičnico? Turbine v elektrarni se zavrtijo v nasprotno smer! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sime. Član

Pridružen-a: Sre 04 Dec 2013 12:56 Prispevkov: 80 Aktiv.: 0.57 Kraj: Žužemberk
|
Objavljeno: Sre Dec 04, 2013 3:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sime .... se popolnoma strinjam s tabo!  _________________ Kaj se zgodi ko Chuck Norris prdne v vtičnico? Turbine v elektrarni se zavrtijo v nasprotno smer. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni