www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

VMware converter fails at 98%

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
saso
Član
Član

Pridružen-a: Čet 18 Mar 2004 10:16
Aktiv.: 2.15
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 11, 2013 5:59 pm    Naslov sporočila:  VMware converter fails at 98% Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

poskušam konvertirat fizično mašini WIN7 pro 32bit z omenjenim konverterjem, vendar se konverzija ustavi na 98% in javi:

VMware vCenter Converter fails at 98% with the error:unable to create '\\.\xxx\$Reconfig$'

V tej fazi, so narejeni vsi diski in vse, zato sem jo poskušal tudi zagnat, vendar brz uspeha.Tudi novo virtualko sem poskušal naredit in ji potem dodelit ta disk, pa je enako.

Ima kdo kaj izkušenj s tem. V preteklosti sem že uspešno konvertiral kako mašino brez težal, tale mi pa pije kri.

Prebil sem se že čez 100 in več postov ampak mi ne uspe ne skonvertirat do konca ne takšno prižgat. Se vedno pojavi plavi ekrat.

Če ima kdo kakšne konkretne izkušnje in predloge gledetega bi bil zelo hvaležen za pomoč.

Hvala.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
marsovcek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Jun 2012 11:27
Aktiv.: 1.01
Kraj: Okolica Celja

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 11, 2013 7:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Premalo prostora na disku?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
saso
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 12, 2013 10:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne.

Prostora je dovolj.

kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.74
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 12, 2013 12:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si poskusil s starejšo verzijo, če ti slučajno novejša nagaja? Samo naglas razmišljam.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
saso
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 12, 2013 2:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne nisem probal z starejšo verzijo.
Si bom danes snel starejšo verzijo in poskusil še to.

saso
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 12, 2013 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kobranka

a ti to samo razmišljaš naglas ali ti to veš?

Ker sedaj sem dal gor Converter 5.1 in ne zadnjega ki je 5.5 in je zadeva stekla do kraja.
Skratka conversin COMPLITED in virtualka se je zagnala zaenkrat BP.
Sedaj se nalaga še VMware tools in ostalo, tako da mislim, da sedaj bo.

Hvala za nasvet.

kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.74
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 12, 2013 9:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot sem seznanjen ni nujno najboljše imeti zadnje in frišno programje. Vzrok, kot si ga sam spoznal je eden izmed njih. Podobno se je dogajalo enemu članu malo časa nazaj, ko je želel s Keill-om (če sem si prav zapomnil) naložit program na razvojno ploščo, pa je imel težave. Ko je inštaliral prejšnjo verzijo programa je zadeva stekla.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni