|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3363 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Okt 08, 2006 10:12 am Naslov sporočila: Windows - permanentne nastavitve, kako? |
|
|
Pozdrav,
Ko poženem Windows Explorer in dobim vsebino diska ali mape na disku, želim izpis v taki obliki, kot ga daje, če kliknem na
View - Details.
Izpis izgleda nekako kot priloženo.
Vprašanje: Kako nastaviti explorer tako, da mi bo pri vsakem zagonu takoj dal izpis v tej obliki, ne da moram za vsako mamo posebej trikrat klikati, da dobim, kar želim.
Drugo podvprašanje:
Pri WIN98 sem imel spodaj ikono, če sem nanjo kliknil sem dobil takoj namizje, sedaj moram okna pozapreti, da dobim namizje. Gotovo spet nekaj ne znam. Pomagajte mi!
Hvala!
Vilko
Ha! Ne morem pripeti datoteke, - (ne najdem mesta, kamor bi kliknil za pripenjanje datotek), slike okna, kot ga želim, a bo vseeno vpršanje dovolj razumljivo, kaj ne?
Prosim še to, da se to prenese v pravo mapo. Sem tako neroden, da tega ne znam sam. Oprostite! _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.60 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Ned Okt 08, 2006 10:44 am Naslov sporočila: |
|
|
1. Orodja (Tools) > Možnosti mape (Folder Options) > jeziček Pogled (View tab) > Uporabi za vse mape (Apply to all folders). Upam, da si to mislil!?
2. Desno klikneš spodaj v taskbar vrstici, kjer ni gumbov od odprtih programov. Klikni Show the Desktop (Pokaži namizje) _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3363 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Okt 08, 2006 10:55 am Naslov sporočila: Hvala |
|
|
Hvala! Vse štima! _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.64 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Okt 10, 2006 10:29 am Naslov sporočila: |
|
|
NeoTO je napisal/a: |
2. Desno klikneš spodaj v taskbar vrstici, kjer ni gumbov od odprtih programov. Klikni Show the Desktop (Pokaži namizje) |
Še hitrejša je bližnjica na tipkovnici : držiš pritisnjen gumb "Windows" (vmes med Ctrl in Alt) in zraven pritisneš "D". Če pritisneš še enkrat, se ti vsa okna postavijo nazaj kot prej. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 10, 2006 10:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Pa še vprašanje na namig. Kaj pa narediš če nimaš windows tipke (imam IBM notebook, ki tega nima). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.64 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Okt 10, 2006 11:07 am Naslov sporočila: |
|
|
bungee je napisal/a: |
Pa še vprašanje na namig. Kaj pa narediš če nimaš windows tipke (imam IBM notebook, ki tega nima). |
Potem pa ostane samo miš ali externa tipkovnica  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.67 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Okt 10, 2006 12:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pogledaš v navodila. Za vsako stvar obstoja neka kombinacija shift alt control altgr alttab altesc leviklik desniklik,.... Prekomplicirano za vse na pamet naučit, pride pa prav.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 10, 2006 1:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
V bistvu bi mi prav prišla kombinacija tipk, ki simulira windows tipko
Drugače pa vem kombinacije so koristne  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.67 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

|
Objavljeno: Tor Okt 10, 2006 5:54 pm Naslov sporočila: Jur! |
|
|
Madonca, Jur, ali si vse to vedel (se pravi stresel iz rokava) ali pa si tako spreten, da tako hitro najdeš na internetu kar iščeš!
Kakorkoli, hvala in čestitam! _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni