|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pon Apr 01, 2013 7:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako da ni, poglej tukaj! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pajo Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2004 8:50 Prispevkov: 687 Aktiv.: 2.89
|
Objavljeno: Pon Apr 01, 2013 9:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa še ena prvoaprilska.
http://www.elektronik.si/
Pa naj vas ne zaliva preveč. _________________ Martin Krpan je že dobro vedel zakaj je posekal lipo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
AlesW Neznanec

Pridružen-a: Čet 07 Nov 2013 13:20 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2013 2:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
Tudi sam se zanimam za izdelavo EGGBOTa. Ogrodje in vse se že naredil, zataknilo se mi je pri elektroniki, ki se mi zdi nekoliko draga.
Prebral sem,da ste na forumu šli v izdelavo tiskanine, pa me zanima, če slučajno ima kdo kakšno viška za prodat. Lahko tudi že sestavljeno ..
Nekateri eggboti uporabljajo ARDUINO UNO elektroniko... mi kdo zna povedat, kako se to obnese, a je za poskusit s tem?
Hvala, ALeš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
forest70 Član

Pridružen-a: Ned 20 Jul 2008 1:00 Prispevkov: 588 Aktiv.: 2.85 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2013 2:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Prebral sem,da ste na forumu šli v izdelavo tiskanine, pa me zanima, če slučajno ima kdo kakšno viška za prodat. Lahko tudi že sestavljeno ..
|
Predno si to prebral, bi moral prebrat pravila foruma!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sandi70 Neznanec

Pridružen-a: Čet 21 Nov 2013 16:55 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 22, 2013 5:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moram priznati, da prav vsi izdelki izgledajo super!
Moje znanje res ni veliko za elektroniko in mehaniko, sem pa zelo zainteresiran za Pirhoris (eggbot), saj tudi sam izdelujem (ročno) velikonočne pirhe za osebno zadovoljstvo!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni