|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Nov 22, 2013 3:46 pm Naslov sporočila: Izšla je nova številka revije. |
|
|
No le en pogovor po telefonu, pa tole že skoraj ni več novica. Medtem se je namreč nabralo skoraj 50 dolpotegov revije.
V glavnem - dobite jo tule.
 _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.51
|
Objavljeno: Pet Nov 22, 2013 6:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odlično...
Za Vidmarjev usmernik z mosfeti (obljubljen ene parkrat) je pa zmanjkalo časa?! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KlavdijC Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26 Prispevkov: 1523 Aktiv.: 7.87 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Pet Nov 22, 2013 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super. Hvala  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kukrkdu Član

Pridružen-a: Sob 20 Okt 2012 10:19 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.15 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 22, 2013 9:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
fino  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Nov 23, 2013 12:28 am Naslov sporočila: |
|
|
me2d je napisal/a: |
Odlično...
Za Vidmarjev usmernik z mosfeti (obljubljen ene parkrat) je pa zmanjkalo časa?! |
joj, saj vem za to. Ampak preprosto se res časovno ni izšlo. Tale stvar se mi dogaja že nekaj let. Upam da bom tudi to pripravil.
Sicer pa moram priznati, da razen Matjaža, ki je izjemno ploden, ostali kar spite !
Vsega pa tudi sam ne morem zafilat. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joze Član

Pridružen-a: Pet 26 Jan 2007 10:27 Prispevkov: 204 Aktiv.: 0.91
|
Objavljeno: Sob Nov 23, 2013 10:14 am Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S55EI Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 12:47 Prispevkov: 569 Aktiv.: 3.09 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sob Nov 23, 2013 10:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za novo revijo!
 _________________ Lep pozdrav, Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
skat Član

Pridružen-a: Čet 05 Mar 2009 12:10 Prispevkov: 402 Aktiv.: 2.02 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Sre Dec 04, 2013 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala lepa predvsem Darkotu in Matjažu za revijo!
Mene že nekaj časa muči ta sistem CPLDjev z EPM3032 in drugimi. Tu moram osvojiti kar nekaj znanja.Nedavno instalirani ogromni Quartus pa je zame že kar prehud zalogaj. Sem pa že nekaj malega narisal na tak način kot Matjaž z elementi serije 74xx . Pripravit pa si moram tudi še programator za te čipe (in jih tudi nabaviti). Verjetno ima Matjaž tudi to opisano na svoji strani.
Sama postaja me niti ne zanima, ker se s to vejo radioamaterstva nikoli nisem kaj prida ukvarjal.Na stara leta se je pa že itak težko kaj novega lotit, vendar nikoli ne reci: "nikoli!". Ko bi delal le tisto, kar bi si želel.
Matjaževi opisi postaj, predvsem pa merjenja z osciloskopi, pa se mi zdijo enkratni. Meni se zdi, da se sam nikoli nisem uspel tako detajlno poglobiti v elektroniko, ker me je zmeraj nekaj preganjalo (Čas! In me še vedno, verjetno do penzije in še čez, tako da še vedno nisem predihal kompletne revije ) _________________ ne sekiraj se, če kaj crkne, vsaka šola nekaj stane! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni