www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Philips PFL42 5604h/12 - vsi trije HDMI-ji ne delajo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
markokoz
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 25 Nov 2013 14:20
Aktiv.: 0.01
Kraj: Stranice

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 25, 2013 2:31 pm    Naslov sporočila:  Philips PFL42 5604h/12 - vsi trije HDMI-ji ne delajo Odgovori s citatom

Zdravo!
TV: Philips PFL42 5604h/12
Imam težavo, na mojem TV so prenehali delati vsi trije HDMI izhodi. Nekaj časa nazaj sem imel gor priklopljen računalnik in je delal tako kot treba.
Že nekaj časa nazaj pa sem poskusil priklopiti igralno konzolo ps3 preko hdmi in ni delal na nobenem izhodu, prav tako mi ne zazna več računalnika, poskusil sem z drugim kablom in dvema laptopoma in nič ne dela.
Vedno dobim no signal.

Vglavnem nobene naprave več ne zazna TV. Delajo pa vsi ostali izhodi, vga, kompozitni kabli itd.

Mogoče kdo ve kaj je potrebno zamenjati in strošek?
Potrebujem tudi kakšen kontakt za servis, kjer dejansko poskusijo menjati manjši del (okolica celja? ali če pridejo na dom po tv, ker v avto mi ne gre), ne samo da dobiš odgovor treba menjati matično (slabe izkušnje).
razumem če je treba menjati matično ploščo, ampak mene kot laika lahko hitro naserjejo za 200eur.

Rad bi samo kakšen namig, če se da kondenzator in hdmi priklop menjati ali ne?

Hvala!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Zmelly
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 21:58
Aktiv.: 0.54
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 25, 2013 6:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo!
Imel sem enak problem na philips tv-ju.
http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=31668&highlight=philips
Sicer je šlo za udar strele v ruter, nastradali pa so ravno hdmi vhodi. Menjati je bilo potrebno hdmi preklopnik na osnovni plošči in sprogramirati eprom module. Bolj je problem v dobavljivosti, kot sama menjava. Drugače pa v resnici celo ploščo.
No, če je prenehalo delovati kar na lepem, bi najprej še 2x preveril vse možne nastavitve.
Nazaj na vrh
markokoz
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 25 Nov 2013 14:20
Aktiv.: 0.01
Kraj: Stranice

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 26, 2013 6:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za odgovor!
Možno da je strela tudi meni skurila, vem da parkrat je fajn grmelo in je slika trznala od bliska.

Kje pa so ti menjali hdmi in eprome? Ker najdit človeka, ki bi mi to naredil bo pomoje težko.
Drugače bom moral poklicati na ntt velenje, ker je generalni servis, samo verjetno bodo hoteli menjati celo ploščo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni