|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
luftek Član

Pridružen-a: Pon 25 Jun 2012 11:54 Prispevkov: 63 Aktiv.: 0.40
|
Objavljeno: Pet Nov 29, 2013 2:05 pm Naslov sporočila: 3d pcb novoletna smrečka |
|
|
Zdravo,
lani in letos sem za novoletne praznike delal 3d pcb led smrecke. Pred 2 tednoma sem se odločil, da poskusim z Indiegogo kampanijo. Za večino stvari sem poskrbel sam. Primer smrecke na priloženi sliki.
Tiskanina je velikosti 10x10 cm. Lahko je odstraniti vsak nivo, ki se držijo s tabi. Uporabljene so rgb ledice z dvema pinoma. Same spreminjajo barvo zaradi čipa, ki je v njih. Imajo rahlo različne periode se menjujejo barve različno.
Več na v 2. delu besedila kampanije: http://www.spam.com/projects/3d-pcb-christmas-tree (smesno se je sam snemati )
Da ne bo samo REKLAMA, prilagam koncept GERBERJE ( ko ste vsi tak resni!!!!!)
Če bi mel kdo samo PCB naj pove. ]
Nazadnje urejal/a luftek Pet Nov 29, 2013 6:00 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.88 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Nov 29, 2013 5:44 pm Naslov sporočila: Re: 3d pcb novoletna smrečka |
|
|
Še vedno je reklama !
Bom pustil, ne bom brisal. Imaš pa zdaj nekaj možnosti.
Popraviš sam, prosiš moderatorja, da uredi, ali pa pustiš kot je.
V primeru oranžne odločitve, letiš s foruma za vedno, če se kdorkoli pritoži na tvoj post.
Ni ravno prijetno, a ne? No v taki situaciji sem jaz vedno, ko si vi ne pustite dopovedati, da reklama tule ne gre.
Razmišljaj, če je tvoje obnašanje povzročilo, da imaš tule kakega sovražnika,.... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luftek Član

Pridružen-a: Pon 25 Jun 2012 11:54 Prispevkov: 63 Aktiv.: 0.40
|
Objavljeno: Pet Nov 29, 2013 6:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobro, sem spremenil link, ki bo verjetno sedaj vredu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Pet Nov 29, 2013 7:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
luftek je napisal/a: |
Dobro, sem spremenil link, ki bo verjetno sedaj vredu. |
Lool!!!
Priznal si, da se ne obnašaš v redu in se zato bojiš, da imaš sovražnike! _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni